Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Een volmondige ja, het uitwisselen van de ringen en een dikke smakkerd.

James Cooke deelt sprookjesachtig filmpje van zijn huwelijk met Dorian

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

James Cooke (36) stapte vorige week eindelijk in het huwelijksbootje met zijn partner Dorian (28). Het koppel deelde al een zalige foto van hun grote dag, maar verwent hun fans nu ook met een sprookjesachtig filmpje waar de liefde van afspat.


Na zes jaar gaven James Cooke en Dorian Liveyns hun jawoord en mogen ze elkaar officieel ‘mijn echtgenoot’ noemen. Het koppel deelde dezelfde enthousiaste foto van hun tweetjes op hun Instagrampagina. ‘Het is eindelijk gebeurd! Dorian & James forever’, schreef James erbij als onderschrift. Na waarschijnlijk het hele weekend bedolven te zijn onder de gelukwensen en te bekomen van een spetterend feest, deelt de presentator een glimp van hun grote dag op zijn sociale media.

Gigantische glimlach en dikke smakkerd


In de video zie je hoe James en Dorian toch wel een beetje zenuwachtig in het Sint-Felixpakhuis aan het Antwerpse Eilandje staan voor de schepen die hen in het echt zal verbinden. Je hoort hen zonder enige twijfel en met een gigantische glimlach op hun gezicht ‘ja’ zeggen op de vraag of ze elkaar als man willen aannemen. Op de beelden zie je ook hun dichte familie waaronder James’ mama en beste vrienden waaronder Gert Verhulst in de zaal zitten.

Een dikke smakkerd om dit te bezegelen en het uitwisselen van de trouwringen kon natuurlijk ook niet ontbreken. Het filmpje is hartverwarmend en het onderschrift van James doet daar nog een schepje bovenop. ‘Dit is liefde,

dit is geluk, dit is mooi, dit is ook in sommige landen nog steeds verboden’, aldus de presentator. ‘Ik ben “dankbaar” dat ik hier werd geboren. Maar dat moet niet. Want… dit lieve vrienden, DIT IS NIET MEER DAN NORMAAL.’ Amen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram


 

Een bericht gedeeld door James Cooke (@jamescooke1984)


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Heel wat van hun collega’s wensten de tortelduifjes veel geluk onder het filmpje. ‘Het mooiste wat er is’, scheef Kim Van Oncen. ‘Ma ja tuuuuurlijk! Proficiat jongens! Ge zijt zo schoon samen’, reageerde Lize Feryn. ‘Mijn hart stroomt OVER’, typte Natalia. En Jani Kazaltzis, Astrid Stockman, Lotte Vanwezemael, Ruth Beeckmans en nog vele anderen reageerden met vele hartjes.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '