https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Charlotte Anne Bongaerts (31) stapt in het huwelijksbootje

Charlotte Anne Bongaerts (31) stapt in het huwelijksbootje

De actrice uit 'Gent West' en 'Mijn Slechtste Beste Vriendin' postte enkele prachtige foto's op Instagram.

charlotte anne bongaerts
© laura vleugels

Charlotte Anne Bongaerts (31) en haar lief Mathias Michiels verwelkomden eind april hun allereerste kindje. Nu was het tijd voor de volgende stap en stapten ze samen in het huwelijksbootje. De actrice deelde enkele prachtige foto’s op Instagram.

Charlotte Anne Bongaerts, die je kan kennen uit onder meer ‘Gent West‘ en ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin‘, heeft er een topjaar opzitten! Nadat ze in april voor de allereerste keer mama werd van een wolkje van een dochtertje Max, stapte ze nu ook nog eens in het huwelijksbootje met haar lief Mathias. Ze maakte dit heugelijke nieuws bekend aan het grote publiek door enkele prachtige foto’s te delen. En prachtig is nog een understatement. Die jurk! Dat boeket! De liefde die ervan afspat!

#loveofmylife

‘Mijn eerste, mijn laatste, mijn alles’, schreef de actrice als onderschrift bij de jaloersmakende kiekjes gevolgd door de alleszeggende hashtags #loveofmylife en #justmarried. Het huwelijk ging door in Kopenhagen waar het gezinnetje al enige tijd woont. Normaal gezien zouden ze al vorig jaar hun jawoord uitwisselen, maar de pandemie gooide zoals bij heel veel koppels roet in het eten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Charlotte droeg een prachtige witte jurk van Karolien Verstraeten. Zo eentje dat we het liefst van al zouden willen copy-pasten in onze kleerkast om op onze eigen trouw te kunnen dragen. Mathias schitterde in een lichtbruin maatpak en ook dochtertje Max werd speciaal voor deze onvergetelijke dag uitgedost in een mooie witte outfit.

Heel wat collega’s wensten het pasgetrouwd koppeltje veel succes onder de Instagrampost. ‘Wat een plaatjes! Geniet nog heerlijk na. Dikke kussen’, schreef Clara Cleymans. Tatyana Beloy kon dan weer enkel het woord ‘Wauw’ uitbrengen.

Lees ook: