Home celebs Charlotte Anne Bongaerts (31) is voor de allereerste keer mama geworden

Charlotte Anne Bongaerts (31) is voor de allereerste keer mama geworden

De actrice uit 'Gent West' en 'Mijn Slechtste Beste Vriendin' maakte het goede nieuws bekend met een superschattige foto.

charlotte anne bongaerts
© Play4

Charlotte Anne Bongaerts (31) en haar partner Mathias Michiels verwelkomden hun allereerste kindje samen. De actrice maakt het goede nieuws bekend met een superschattige foto op Instagram.

Charlotte Anne Bongaerts, die je kan kennen uit onder meer ‘Gent West‘ en ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin‘, is voor de allereerste keer mama geworden. Begin januari maakte de actrice bekend dat ze zwanger was. Op de foto pronkte ze met haar bolle babybuikje met aan haar zijde haar partner Mathias. Ze vertelde toen dat ze was uitgerekend voor april.

Het is een…

Afgelopen maandag kwam de kleine spruit ter wereld. Het is een meisje en ze doopten haar Max. Charlotte deelde een superschattige foto waarop haar dochtertje haar vinger vasthoudt. ‘Welkom, klein mensje’, schreef ze erbij als onderschrift.

Heel wat van haar collega’s stuurden haar al hun gelukwensen in de comments onder het prachtige kiekje. ‘Proficiat, prachtig’, schreef Loredana Falone, de vriendin van Matteo Simoni. ‘Welkom Max’, reageerde Tatyana Beloy. En ook Jennifer Heylen, Jasmijn Van Hoof en nog vele anderen lieten een mooie boodschap achter voor de kersverse mama.

Lees ook: