Home celebs Verklapte zwangere Maxime Meiland (25) per ongeluk het geslacht van haar baby?

Verklapte zwangere Maxime Meiland (25) per ongeluk het geslacht van haar baby?

Het koppel krijgt er trouwens niet enkel een kindje bij.

maxime meiland
© Play5

Het is voor toekomstige ouders niet makkelijk om het geslacht van hun kindje geheim te houden en zeker niet als je om de haverklap een interview moet geven waarin sluwe journalisten je vragen stellen over je zwangerschap. Zo ziet het ernaar uit dat Maxime Meiland (25) per ongeluk het geslacht van haar tweede kindje  verklapte. Of toch niet?

Maxime Meiland is sinds vorig jaar van ‘t straat. Hoe vind je in godsnaam een lief te midden van deze vreselijke coronacrisis? De dochter van Martien en Erica werd verliefd op een van de cameramannen die hun realityreeks ‘Chateau Meiland‘ inblikte in Frankrijk. Volgens Martien was er onmiddellijk een vonk tussen Maxime en Leroy. Het loopt duidelijk gesmeerd tussen de twee tortelduifjes, want in maart maakten ze bekend dat ze samen een kindje verwachten.

Namen bedenken

Maxime vertelde het goede nieuws aan haar volgers met een tof Instagramfilmpje. Daarop stond naast haar dochtertje Claire (3) een klein stoeltje met daaraan enkele roze én blauwe ballonnen. Ze vertelde nog niet of Claire een zusje of broertje krijgt, maar daar is nu misschien verandering in gekomen. Maxime had een telefonisch interview met het Nederlandse programma ‘Shownieuws’ over haar verhuis naar Noordwijk en het lijkt erop dat ze daarin haar mond voorbijpraatte over het geslacht van haar tweede kindje.

Ze zei namelijk dat Leroy en zij het moeilijk vinden om een naam voor een meisje te bedenken. Wil dat zeggen dat het zeker is dat ze een dochtertje verwachten? Of weten ze het geslacht ook zelf niet en zitten ze al op dezelfde lijn voor een jongensnaam, maar nog niet voor een meisjesnaam? Het is nog even spannend afwachten of er een vierde vrouw bijkomt in de familie of dat Martien eindelijk wat mannelijk gezelschap krijgt.

Jut en Jul

Het is nog niet geweten wanneer Maxime uitgerekend is. Wat wel zeker is, is dat het koppel er niet enkel een kindje bijkrijgt. Binnen twee weken wordt hun gezinnetje namelijk al uitgebreid met twee schattige katjes! De Nederlanders nemen twee Britse kortharen in huis die de namen Jut en Jul kregen.

Lees ook: