Home celebs Tan France (37) van ‘Queer Eye’ wordt binnenkort voor de allereerste keer...

Tan France (37) van ‘Queer Eye’ wordt binnenkort voor de allereerste keer papa

De presentator en zijn partner Rob verwachten een kindje via een draagmoeder.

tan france
© getty

Tan France (37), bekend van de Netflixseries ‘Queer Eye’ en ‘Next in Fashion’, maakte op Instagram bekend dat hij deze zomer papa wordt. De presentator/fashionista en zijn partner Rob verwachten hun allereerste kindje via een draagmoeder.

Tan France maakt als stylist onderdeel uit van de populaire Fab 5 van de al even populaire Netflixreeks ‘Queer Eye’. Niet schrikken als je de modegoeroe binnenkort op Instagram ziet opduiken met wat spuug op zijn fancy blazer en een pamper in de hand als accessoire, want hij wordt deze zomer voor de allereerste keer papa.

‘Realistische’ foto

Tan maakte het goede nieuws bekend met een zalige foto op zijn Instagrampagina. Daarin poseert hij zoals alle mommy’s to be met een echo van zijn toekomstige kleine spruit voor zijn niet zo bolle buikje. ‘Ik ben zo blij dat we eindelijk mogen delen dat we een baby verwachten’, schrijft Tan als onderschrift. ‘Nee, ik ben niet zwanger, ondanks deze heel realistische foto.’

Tan en zijn partner Rob stapten in 2007 in het huwelijksbootje en binnen enkele maanden breiden ze hun dus gezinnetje uit. Ze deden beroep op een draagmoeder. ‘Met de grootste hulp/grootste geschenk van een geweldige surrogaatmoeder, hebben Rob en ik het geluk om deze zomer ouders te worden. Iets wat we al zoveel jaren wilden. Ik kan niet wachten om onze baby vast te houden en hem veel liefde te geven.’

Fab 5 + 1

Tans co-presentatoren van ‘Queer Eye’ stuurden al hun felicitaties via sociale media. ‘Nu weet ik hoe het voelt om tranen van geluk te huilen en tegelijkertijd opgewonden te zijn’, reageerde Antoni. ‘Zo blij voor je! Ik ben zo trots op jou en Rob. Jullie zijn twee van de liefste en meest oprechte personen ter wereld en dit is het meest geweldige nieuws ooit’, schreef Jonathan. ‘Nonkel Momo gaat deze baby rot verwennen’, typte Karamo. ‘De vreugde van dit bericht overtreft de griezeligheid van de foto’, voegde Bobby er tot slot al lachend aan toe. Het is overduidelijk dat dit kleintje met open armen zal ontvangen worden door de Fab 5!

Lees ook: