Home celebs Like Mike (35) wordt voor de allereerste keer papa

Like Mike (35) wordt voor de allereerste keer papa

Zijn vriendin Gemma verklapt ook al het geslacht van hun kleine spruit.

like mike
© photo news

Dimitri Vegas en Like Mike zullen binnenkort niet enkel tips uitwisselen over dj’en, maar ook over hoe je luiers ververst. Na Dimitri (38) wordt ook Michael (35) voor de allereerste keer papa.

Het lijkt erop dat Dimitri en Michael Thivaios alles samen doen. Zo staan de bekende broertjes niet alleen overal ter wereld samen achter de draaitafel, maar worden ze ook in hetzelfde jaar voor de allereerste keer vader. Dimitri en zijn vrouw Anouk Matton maakten begin februari al bekend dat ze deze zomer hun eerste kindje verwachten. En ook Michael zal in 2021 hun Griekse achternaam doorgeven aan een kleine spruit.

Bolle buikje

Zijn vriendin Gemma Rosereyn maakte het goede nieuws bekend met twee foto’s op haar Instagramaccount. Ze draagt een aansluitende jurk waarin haar bolle babybuikje duidelijk zichtbaar is. In de eerste foto lacht het koppel naar de camera en in het tweede kiekje legt Mike zijn hand liefdevol op Gemma’s babybuik.

Gemma is momenteel vijf en een halve maand ver en zal dus normaal gezien ergens rond augustus bevallen. Ze verklapt ook al het geslacht van hun kindje. ‘Ik kan niet wachten om onze kleine prinses te ontmoeten’, aldus het model/kunstenares.

Gemma is afkomstig uit São Paulo in Brazilië. Mike leerde haar kennen op een feestje in Los Angeles en sindsdien vormen de twee een koppel. Dimitri Vegas & Like Mike worden dus niet enkel papa’s, maar ook nonkels! Anouk feliciteerde haar schoonzus al in de comments net als andere collega-dj’s van Mike waaronder Timmy Trumpet.

Lees ook: