Home celebs Sean Dhondt en Allison Scott zijn na 10 jaar huwelijk uit elkaar

Sean Dhondt en Allison Scott zijn na 10 jaar huwelijk uit elkaar

Zeven maanden na het Eveline-schandaal zetten ze definitief een punt achter hun relatie.

Sean Dhondt uit elkaar
© VTM

Maandag raakte bekend dat Allison Scott (31), de vrouw van Sean Dhondt (37), teruggekeerd was naar België. Velen dachten dat ze haar huwelijk nog een kans gaf, maar niets is minder waar. Ze maakte zonet bekend op Instagram dat zij en Sean na tien jaar huwelijk uit elkaar gaan.

Enkele weken nadat het Eveline-schandaal uitbrak en bekend werd dat Q-presentator Sean Dhondt pikante foto’s en video’s naar een andere ‘vrouw’ had gestuurd, vertrok zijn echtgenote Allison naar haar geboorteland, de Verenigde Staten. Ze verbleef er zes maanden lang bij haar familie in Los Angeles om alles op een rijtje te zetten. Aangezien de tattoo artist maandag op haar Instagram Stories meedeelde dat ze terug in België was, ‘for real this time’, dachten velen dat de verzoening met Sean nabij was. Nu blijkt dus dat de twee definitief uit elkaar gaan.

Met liefde en respect

‘Na tien jaar huwelijk hebben Sean en ik met liefde en respect voor elkaar besloten om een punt te zetten achter onze relatie’, schrijft Allison bij enkele foto’s van hun tweeën. ‘Ik ben zo dankbaar dat België voor mij als thuis voelt. Bedankt voor alle steun die ik van iedereen heb gekregen in deze periode. Ik kan niet wachten om te zien wat het leven voor mij in petto heeft.’ Sean deelt een gelijkaardige boodschap: ‘Na 10 jaar huwelijk hebben Allison en ik beslist om elk onze eigen weg te gaan. Met respect en liefde voor elkaar, want alle lief en leed dat we deelden, neemt niemand ons ooit nog af.’ 

Lees ook: