Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Fytch Callebert

Tickets zijn niet te koop. De gelukkigen worden willekeurig geloot.

Paradise City organiseert volgende maand een coronaproof festival op het water

Het feit dat de festivalzomer in het water is gevallen, heeft de organisatie van Paradise City duidelijk op ideeën gebracht. Zij organiseren volgende maand namelijk een coronaproof festival op het water.


Ben jij nog steeds ontzettend aan het balen dat de festivalzomer van 2020 niet doorgaat? Dan kunnen wij deze pijn wellicht een beetje verzachten voor jou. Bij Paradise City zijn ze namelijk op zoek gegaan naar een alternatieve manier om festivalgangers en artiesten – rekening houdend met de huidige maatregelen – op een veilige manier samen te brengen. Resultaat? Een intiem feestje op het water waarbij het publiek vanop vlotten alle artiesten zal kunnen bewonderen.

200 gelukkigen


Op 1 en 2 juli kunnen telkens zo’n 200 gelukkigen aan Kasteel Ribaucourt in Perk vanop hun eigen vlot genieten van een zestal live- en DJ-sets. Op elk vlot is plaats voor acht personen en het gaat hier ook telkens om een eigen sociale bubbel van vrienden of familieleden. Het beste van allemaal? Deze editie van Paradise City is volledig gratis. In totaal kunnen namelijk slechts 50 personen (25 per festivaldag) een ticket winnen. De lucky few mogen op hun beurt dan weer zeven vrienden uitnodigen voor een unieke festivalervaring. Iedereen kan zich inschrijven via de website van het festival en de 50 winnaars zullen willekeurig worden geloot. Fingers crossed!

https://www.instagram.com/p/CBlQRCbgh8I/

Ook als je niet gewonnen hebt, kan je gelukkig wel meegenieten van het festival. Er zal namelijk een livestream worden opgezet waardoor mensen thuis in het gezelschap van hun vrienden kunnen mee feesten.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '