https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © VTM

Zowel zijn eigen nieuwe songs als de aanstekelijke covers uit 'Liefde voor Muziek' zullen aan bod komen.

Sean Dhondt kondigt zijn allereerste soloconcert aan

Herlinde Matthys

Sean Dhondt bewees in het afgelopen seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ dat hij een steengoede zanger is. Als gevolg van zijn succesvolle covers in het populaire VTM-programma kondigt hij nu zijn allereerste soloconcert aan.


Het is ondertussen al een beetje een traditie geworden dat de artiesten die meedoen aan het populaire VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ wekenlang met hun covers bovenaan de hitlijsten staan. Hun carrière krijgt meestal een extra of zelfs een nieuwe boost, en dat is dit jaar niet anders voor Sean Dhondt. Hij gooide elke week hoge ogen met zijn originele herwerkingen en wist heel wat nieuwe fans te scoren in Vlaanderen. Het duurde dan ook niet lang of de voormalige zanger van Nailpin en frontman van Manoeuvres bracht zijn allereerste solosingle ‘Snoop uit. Het liedje doet het goed en je hoorde het ongetwijfeld al een aantal keer voorbijkomen op de radio. Het bracht Sean op het idee om verder te surfen op die golf en zijn eerste soloconcert aan te kondigen. The Starlings en Regi gingen hem daarin al voor.

Presale code


Sean zal op 26 maart 2021 in de Trix in Antwerpen het beste van zichzelf geven. Zowel zijn eigen nieuwe songs als de aanstekelijke covers uit ‘Liefde voor Muziek’ zullen die avond aan bod komen. Wil je er graag bijzijn? Tickets zijn vanaf vrijdag 26 juni online te koop. Wie niet kan wachten tot dan of zeker wil zijn van een kaartje, kan vandaag in zijn Instagram Stories al een speciale presale code vinden.

https://www.instagram.com/p/CBxU6VCAu_y/

Sean kondigde het goede nieuws aan met een heerlijke foto van zijn vrouw Allison en hijzelf op een festival. ‘Zij is sowieso altijd mijn ultieme concert buddy’, schreef de zanger als onderschrift.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content