Home celebs Sean Dhondt lanceert met ‘Snoop’ zijn allereerste solosingle

Sean Dhondt lanceert met ‘Snoop’ zijn allereerste solosingle

Zijn succesvolle covers in 'Liefde voor Muziek' smaakten duidelijk naar meer.

Sean Dhondt
© vtm

Sean Dhondt schitterde in het afgelopen seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ met zijn originele covers. Dat avontuur smaakte duidelijk naar meer, want de zanger van Manoeuvres lanceert nu zijn allereerste solosingle.

Terwijl het grote publiek Sean Dhondt (36) de laatste jaren vooral kent als presentator, zette hij tijdens het afgelopen seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ nog eens goed in de verf dat hij eigenlijk een steengoede zanger is. Sean was vroeger de zanger van de band Nailpin en is nu nog steeds de frontman van Manoeuvres. In het populaire muziekprogramma op VTM stond hij er alleen voor en dat leek hem wel te bevallen, want hij brengt nu zijn allereerste solosingle ‘Snoop’ uit.

Romantisch cliché

Sean trok begin dit jaar, voor de coronacrisis, naar Schotland voor een schrijfkamp. Het eerste resultaat daarvan kan je hieronder beluisteren. ‘Snoop’ gaat over hoe hij zijn vrouw Allison leerde kennen in Las Vegas. Dat is ondertussen al elf jaar geleden. ‘Ik was 26, ik had net een relatie achter de rug en zat behoorlijk in de put’, vertelt Sean in Het Nieuwsblad. ‘Een vriend van mij zat toen in hetzelfde schuitje. Als afleiding besloten we samen naar Amerika te reizen.’

In een bar in Las Vegas botste hij op zijn toenmalige vrouw. ‘Er was niet veel volk en het was ook niet de beste fuif, maar het werd wel de beste nacht van mijn leven’, aldus Sean. ‘Op de dansvloer ontmoette ik Allison. Ik vroeg of ik haar op een drankje mocht trakteren of een ander romantisch cliché. En kijk waar we nu staan. In mijn nummer vertel ik over die periode uit mijn leven waarin ik het leven liever zag dan wie ook.’ Sean interviewde Snoop Dogg al een paar keer en volgens hem is de rapper voortdurend ‘high on life‘. Vandaar ook de titel ‘Snoop’.

Het resultaat is een catchy nummer waarvan het refrein nu al in ons hoofd blijft zitten. We hebben zo’n vermoeden dat we het de komende weken nog vaak zullen horen op de radio, en ook wij zullen dan aan die volumeknop draaien om het een tikkeltje luider te zetten.

PS Wij zijn fan van Seans nieuwe look met zilveren haar op de promofoto van het solonummer!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.