Home celebs BELUISTER: zo klinkt ‘All It Takes’, de allereerste single van Elisabet ‘de...

BELUISTER: zo klinkt ‘All It Takes’, de allereerste single van Elisabet ‘de Mol’ Haesevoets

Ze bewees vorig jaar al tijdens de karaokeproef dat ze een dijk van een stem heeft.

elisabet haesevoets
© vier

Elisabet Haesevoets (34) werd vorig jaar ontmaskerd als de saboteur in het razend populaire VIER-programma ‘De Mol’. Uit de afleveringen bleek al dat de spoedarts niet alleen goed kon liegen, maar ook enorm goed kan zingen. Vandaag bracht ze haar allereerste single ‘All It Takes’ uit.

Elisabet Haesevoets is van vele markten thuis. Ze is spoedarts, ze hield wekenlang iedereen voor de gek als Mol in het gelijknamige programma, ze is mama van twee schattige zoontjes Oscar en Nathan én ze kan keigoed zingen. Dat laatste mochten we ook al ontdekken in de afleveringen van vorig jaar tijdens de karaokeproef. Tussen die kijkers zat ook muziekmanager Anthony Vanneste die besloot om Elisabet onder zijn vleugels te nemen.

Goede beat

Elisabet is trouwens geen rookie in de muziekwereld. Ze volgde zangles en oefende acht jaar lang piano aan het Conservatorium in Hasselt. Daarnaast trad ze met verschillende covergroepjes op en deed ze in 2003 zelfs mee aan de audities van ‘Idool’. Het was eigenlijk altijd haar droom om zangeres te worden en nu ziet ze die werkelijkheid worden. Haar allereerste single ‘All It Takes’ kwam vandaag uit.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het nummer is een samenwerking met twee producers Critix (Michaël Cuypers) & Salvo (Tjörven Peeters). Er zit een goede beat achter en de vocals van Elisabet maken het geheel af. Als je het ons vraagt is dit de ideale schijf om op te zetten bij dit heerlijke zomerse weertje. ‘Muziek heeft me altijd gefascineerd’, vertelt Elisabet aan Het Laatste Nieuws. ‘Ik wil niet over twintig jaar terugblikken met een knagend gevoel: “Wat als?” Ik doe dit gewoon.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Esthetische geneeskunde

Ze vertelde ook dat er nog enkele nummers in de schuif zitten, dus dit muzikale avontuur kan een vervolg krijgen. Al blijft haar focus wel op haar job als arts liggen. ‘Ik heb geen zeven jaar geneeskunde en zes jaar specialisatie als urgentie-arts gestudeerd om dat nu allemaal “on hold” te zetten voor een artistieke droom’, aldus Elisabet. Daarom opent ze deze week haar eigen praktijk voor esthetische geneeskunde. ‘Ik ben geen voorstander van veel te dikke lippen en een veel te strakke huid’, aldus Elisabet. ‘Maar wel van een zo natuurlijk mogelijke behandeling van littekens, rimpels en dergelijke.’

Lees ook: