Home celebs Elisabet ‘de Mol’ Haesevoets brengt haar allereerste single uit

Elisabet ‘de Mol’ Haesevoets brengt haar allereerste single uit

In 'De Mol' werd tijdens de karaokeproef al duidelijk dat ze een dijk van een stem heeft.

elisabet haesevoet
© Vier

Elisabet Haesevoets (34) werd vorig seizoen ontmaskerd als de Mol. De spoedarts heeft naast haar sabotage skills nog een ander groot talent: zingen. Binnenkort brengt ze haar allereerste single uit.

Terwijl we vol spanning én ongeduld wachten op het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ dat zich dit jaar zal afspelen in Griekenland, loopt alles op rolletjes voor de Mol uit 2019. Elisabet Haesevoets (34) vervulde de rol met verve. Hoewel heel wat mensen thuis haar niet ontmaskerden als de meestersaboteur kwamen ze wél te weten dat de spoedarts enorm goed zingt. Denk maar aan de proef in de karaokebar. Wie twijfelt aan haar vocale capaciteiten moet maar eens onderstaand filmpje bekijken waar ze een prachtige cover brengt van Anouks hit ‘Michel’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘All it Takes’

Tussen die kijkers zat ook muziekmanager Anthony Vanneste die net als ons aangenaam verrast werd door haar mooie stem. Hij bracht ze in contact met twee producers die ook onder zijn vleugels zitten en het resultaat ‘All it Takes’ mogen we in februari verwachten. Elisabet droomde er altijd van om zangeres te worden. Ze volgde zangles en oefende acht jaar lang piano aan het Conservatorium in Hasselt. Daarnaast trad ze met verschillende covergroepjes op en deed ze in 2003 zelfs mee aan de audities van ‘Idool’. Zeventien jaar later ziet ze die wens eindelijk in vervulling gaan. Anthony is alleszins enthousiast over het resultaat. ‘Iedereen in de studio was onder de indruk van haar aangeboren talent‘, vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Ook Elisabet zelf is in de wolken. ‘Zingen en muziek zijn altijd mijn passies gebleven’, zegt ze in Het Laatste Nieuws. ‘Ik blijf natuurlijk arts, maar ik wil mijn job in de urgentiegeneeskunde graag combineren met mijn muziek. Dat lukt perfect. Ik werk vaak ‘s avonds, ‘s nachts en in het weekend, dus ik kan overdag bezig zijn met zingen.’ Haar droom is om zelf nummers te schrijven en om ooit eens op Pukkelpop te mogen staan. ‘Dat zou een thuismatch zijn, want ik ben geboren en getogen in Hasselt’, besluit ze in Het Laatste Nieuws. Wij zijn alvast benieuwd naar het resultaat!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: