Home Lifestyle Gilles De Coster bevestigt: Griekenland is decor van nieuw seizoen ‘De Mol’

Gilles De Coster bevestigt: Griekenland is decor van nieuw seizoen ‘De Mol’

De trailer voor het programma 'Lion Marked Legend' was inderdaad een verdoken aankondiging van 'De Mol'.

De Mol
© VIER

VIER-kijkers zagen dinsdagavond de zogezegde trailer voor een nieuw programma genaamd ‘Lion Marked Legend’. Niet toevallig was ‘De Mol’-presentator Gilles De Coster in het filmpje te zien. De video blijkt een verdoken aankondiging voor het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ te zijn, dat zich in Griekenland afspeelt.

Nadat hij ons een ochtend lang had laten sudderen en speculeren, deelde Gilles De Coster zonet de verlossende aankondiging op zijn Instagrampagina. Een veelzeggende foto met een al even veelzeggende caption erbij maken duidelijk dat de presentator met zijn nieuwe kandidaten naar Griekenland trok om daar een achtste seizoen van ‘De Mol’ op te nemen.

View this post on Instagram

🇬🇷🇬🇷🇬🇷 #2020 #demol

A post shared by Gilles De Coster (@gdcoster) on

Heel wat kijkers hadden snel door dat het filmpje met Gilles als Oude Griek over ‘De Mol’ ging. Sommigen vonden zelfs harde bewijzen: ‘Lion Marked Legend’ is een anagram van ‘De Mol Griekenland’. De molloten zijn duidelijk al in vorm! Ze zullen vermoedelijk nog wel even geduld moeten oefenen. De voorbije twee seizoenen van ‘De Mol’ gingen van start in maart, de twee daarvoor in februari.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.