Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VIER

De trailer voor het programma 'Lion Marked Legend' was inderdaad een verdoken aankondiging van 'De Mol'.

Gilles De Coster bevestigt: Griekenland is decor van nieuw seizoen ‘De Mol’

VIER-kijkers zagen dinsdagavond de zogezegde trailer voor een nieuw programma genaamd ‘Lion Marked Legend’. Niet toevallig was ‘De Mol’-presentator Gilles De Coster in het filmpje te zien. De video blijkt een verdoken aankondiging voor het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ te zijn, dat zich in Griekenland afspeelt.


Nadat hij ons een ochtend lang had laten sudderen en speculeren, deelde Gilles De Coster zonet de verlossende aankondiging op zijn Instagrampagina. Een veelzeggende foto met een al even veelzeggende caption erbij maken duidelijk dat de presentator met zijn nieuwe kandidaten naar Griekenland trok om daar een achtste seizoen van ‘De Mol’ op te nemen.

Heel wat kijkers hadden snel door dat het filmpje met Gilles als Oude Griek over ‘De Mol’ ging. Sommigen vonden zelfs harde bewijzen: ‘Lion Marked Legend’ is een anagram van ‘De Mol Griekenland’. De molloten zijn duidelijk al in vorm! Ze zullen vermoedelijk nog wel even geduld moeten oefenen. De voorbije twee seizoenen van ‘De Mol’ gingen van start in maart, de twee daarvoor in februari.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '