Home Lifestyle WAT GOED: de kerstspecial van ‘Chateau Meiland’ telt meer dan één aflevering

WAT GOED: de kerstspecial van ‘Chateau Meiland’ telt meer dan één aflevering

En de laatste aflevering zal extra lang duren! 🍾

© SBS6

Wijnen, wijnen, wijnen! Waarom? We kunnen klinken op het feit dat de kerstspecial van ‘Chateau Meiland’ niet bij één aflevering zal blijven. En alsof dat nog niet enig genoeg is, zal de laatste aflevering maar liefst twee uur duren.

Houd je vast voor een stevige portie Martien, wijn en iets te avontuurlijke autoritten, want de kerstspecial van de succesvolle reeks zal uit vier afleveringen bestaan. In ‘Kerst op Chateau Meiland’ zal te zien zijn hoe de familie zich in hun kasteel nabij Limoges voorbereidt op de feestdagen. Ze organiseren er een groot kerstdiner én het kasteel krijgt een feestelijke upgrade (lees: gigantische kerstbomen).

Wanneer de kerstspecial precies op VIJF te zien zal zijn, is nog even afwachten. In oktober werd de laatste aflevering van het tweede seizoen uitgezonden. Of er ook nog een derde seizoen op de planning staat, wilde SBS6 nog niet verklappen. Eén ding is wel zo klaar als een klontje: het programma is een schot in de roos. Chateau Meiland behaalde zelfs een kijkcijferrecord van 1,5 miljoen. Wij zetten alvast een derde seizoen op onze wishlist!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.