Home Lifestyle MOLLENSTREEK: is trailer van nieuw VIER-programma een hint naar het nieuwe seizoen...

MOLLENSTREEK: is trailer van nieuw VIER-programma een hint naar het nieuwe seizoen van ‘De Mol’?

Zelfs de nieuwe locatie zou verklapt worden.

gilles de coster
© VIER

VIER lanceerde gisteren de trailer van een nieuw programma ‘Lion Marked Legend’. Maar mollenjagers zijn ervan overtuigd dat het een hint is naar het nieuwe seizoen van ‘De Mol’.

De aankondiging van een gloednieuwe, spannende reeks ‘Lion Marked Legend’ op VIER. Meer was niet nodig om de fervente mollenjagers op jacht te laten gaan. Ze zijn er namelijk van overtuigd dat er helemaal geen programma met deze naam op televisie komt, het is volgens hen gewoon een geniale hint naar het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ in 2020.

Anagram

Als we zelf naar het filmpje kijken, moeten we toegeven dat we volledig mee zijn met die denkpiste. Het hoofdpersonage uit de videoclip heeft zoals de gewiekste mollenjager Koen Willen beweert inderdaad heel wat weg van presentator Gilles De Coster, voor de gelegenheid in een gladiatoroutfit. Veder zijn de quotes die we horen de perfecte samenvatting van het opzet van het spel: ‘There is a traitor among us‘, beter bekend als de Mol. Ook het einde lijkt enorm op het bekende deuntje uit ‘De Mol’, maar dan net iets anders. Tot slot vormen de letters van deze ‘nieuwe serie’, als je ze iets anders ordent, de locatie waar het nieuwe seizoen zich zal afspelen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De bestemming is als we hen mogen geloven een pak dichter bij de deur dan de voorbije jaren. Na Argentinië, Vietnam en Mexico zouden Gilles, de saboteur en de andere deelnemers koers varen naar het mooie Griekenland! Laat het mollen maar beginnen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: