Home Lifestyle Kulderzipken en prinses Prieeltje hielden een kleine reünie op Instagram

Kulderzipken en prinses Prieeltje hielden een kleine reünie op Instagram

Beiden willen heel graag nieuwe afleveringen van de populaire Ketnetreeks.

© VRT

Michaël Pas liet afgelopen weekend vallen dat hij heel graag nieuwe afleveringen zou willen van ‘Kulderzipken’. Zijn tegenspeelster in de Ketnetreeks Ianca Fleerackers liet nu op Instagram weten dat ook zij dit helemaal ziet zitten.

‘Kulderzipken’-fans sprongen het voorbije weekend een gat in de lucht toen de hoofdrolspeler uit de populaire Ketnetreeks Michaël Pas, Kulderzipken himself, in een podcast vertelde dat hij nieuwe afleveringen helemaal zag zitten. ‘Ze mogen me meteen bellen’, aldus de acteur. ‘Stel je voor: Prieeltje en Kulderzipken die intussen zelf op de troon zitten en een leuke zoon of dochter hebben.’

‘Mijn kleed hangt klaar’

Zijn wens ging niet ongehoord, want ook zijn tegenspeelster uit de legendarische kinderserie Ianca Fleerackers – beter bekend als prinses Prieeltje – is dolenthousiast over ‘Kulderzipken 2.0’. De twee hoofdpersonages staken zelfs letterlijk de koppen bij elkaar en hielden een kleine reünie op Instagram. ‘Mijn kleed hangt klaar in de kast en ik kan er nog net in’, schreef ze onder een foto van hun tweetjes waarop ze heel toepasselijk een kroontje draagt.

‘We zien er nog altijd uit als het droom tv-koppel’, sloot ze haar bericht af. Het tweede beeld dat ze online plaatste, is er eentje uit de oude doos waarop ze in hun gedaante van de boerenjongen en de prinses op de dansvloer staan. De fans zijn alleszins extatisch over een mogelijke reboot. ‘Laat dit alsjeblieft gebeuren’, ‘Dit zou het zaliste kerstcadeau ooit zijn’, ‘Het zou geweldig zijn als die reboot er zou komen’ en ‘Doen! En liefst met de originele cast’ zijn maar enkele van de positieve reacties. De bal ligt nu duidelijk in het kamp van Ketnet!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.