Home Lifestyle MOLLENDOOP: Mol Pieter doopt het jongste zoontje van Mol Elisabet

MOLLENDOOP: Mol Pieter doopt het jongste zoontje van Mol Elisabet

#molmeetsmol.

© photo news & VIER

Dat in het populaire VIER-programma ‘De Mol’ hechte vriendschappen worden gesmeed, zelfs over de seizoenen heen, werd nog maar eens duidelijk dit weekend. Mol Elisabet liet haar jongste zoontje dopen door Pieter, de Mol uit 2018.

Als je wekenlang met elkaar zit opgescheept in het buitenland, volledig afgesloten van al je vrienden en familie, terwijl je wordt onderworpen aan tal van gewaagde opdrachten dan schep je een band voor het leven. Heel wat kandidaten van ‘De Mol’ blijven dan ook na het programma elkaar geregeld opzoeken. Zelfs deelnemers uit verschillende seizoenen delen maar al te graag hun avonturen met elkaar en spreken dus soms af.

Apetrotse mama

Zo vertoefde de Mol van dit seizoen Elisabet Haesevoets gisteren in het gezelschap van de Mol van vorig jaar Pieter Delanoy. Niet om mollenstreken en sabotagetrucjes uit te wisselen, maar om het jongste zoontje Nathan van Elisabet te dopen. Pieter is namelijk zelfstandig priester en dat maakte van hem de uitgelezen kandidaat.

De apetrotse mama deelde een aantal foto’s van die heugelijke dag op haar sociale media met de hashtag #molmeetsmol. De twee meestersaboteurs poseren met een grote glimlach voor het kiekje – en zien er gigantisch goed uit! – en op de andere beelden zien we het gelukkige gezinnetje genieten van dit speciale moment. Hoe schattig ziet haar jongste spruit er trouwens uit!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: