Home Lifestyle Body Kaat van ‘De Mol’ promoot body positivity met reeks prachtige foto’s op...

Kaat van ‘De Mol’ promoot body positivity met reeks prachtige foto’s op Instagram

'Jezelf graag zien is moeilijk, maar samen staan we sterk!'

© photo news

De vrolijke spring-in-‘t-veld Kaat Van Steen was een van onze favoriete kandidaten uit het afgelopen seizoen van ‘De Mol’. En dankzij haar laatste boodschap op Instagram die oproept om van jezelf te houden, zien we ze nóg liever!

Kaat schopte het tot bij de laatste vijf kandidaten in het vorige seizoen van het razend spannende ‘VIER’-programma ‘De Mol’. In de zevende aflevering kreeg de benjamin van de bende, tot grote spijt van de kijkers én haar medespelers, een rood scherm. Kaatje was immers een vrolijke spring-in-‘t-veld die steevast sfeer in de groep bracht, en daarom waren ook wij gek op haar.

Prachtige boodschap

Ze mag dan wel niet gewonnen hebben, het gaat ontzettend goed met Kaat. Ze postte onlangs een aantal foto’s op Instagram dat we niet onmiddellijk gewend zijn van de goedlachse 22-jarige, maar de boodschap erachter is even prachtig als zijzelf! ‘Jij bent zo ontzettend mooi! Jong, oud, vol, slank, gebruind, een melkflesje, striempjes op je borsten/billen/ergens anders, sproetjes, kleine borsten, grote borsten,… JIJ BENT ONTZETTEND MOOI met alles! Jezelf graag zien dat is moeilijk, maar samen staan we sterk!’, scheef Kaat bij een reeks mooie foto’s van haarzelf in lingerie.

Ze wil met de foto’s nog eens benadrukken dat iedereen mooi is, hoe je er ook uitziet. Daarvoor moest ze naar eigen zeggen ook zélf uit haar comfortzone stappen. ‘Maar I’m feeling good’, voegt ze er nog aan toe. En dat zien we, want ze straalde tijdens de fotoshoot van fotografe Elien Van den Brande voor haar nieuwste project ‘Fragile’. Samen haalden de beelden zo’n 20.000 likes en wij kunnen alleen maar, samen met Kaat en Elien, hopen dat ieder van hen deze mooie woorden goed in zijn of haar oren knoopt.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.