Home Lifestyle ZIEN: kandidaten van afgelopen 4 seizoenen van ‘De Mol’ houden grootse reünie

ZIEN: kandidaten van afgelopen 4 seizoenen van ‘De Mol’ houden grootse reünie

We herkennen Joeri, Gilles, Eline, Baha, Jeffrey, Axel en nog vele anderen.

© VIER

‘De Mol’ is een zalig programma om naar te kijken, maar ook zeker om aan mee te doen. De kandidaten vormen elke keer opnieuw een superhechte groep. Afgelopen weekend kwamen de deelnemers van de afgelopen 4 seizoenen samen voor een grote reünie.

Tranen met tuiten huilden ze bij elke afvaller die na een rode vingerafdruk het toneel moest verlaten. Voor de kijkers van ‘De Mol’ was het soms een vreemd zicht, zeker omdat die kandidaten elkaar amper kenden. Maar deze uitzonderlijke ervaring schept van bij het begin een supersterke band, en die gaat blijkbaar nooit stuk zoals X!NK ooit zong. Dat bewijst een foto die Gilles Van Bouwel, de Mol uit 2016, afgelopen weekend postte op zijn Instagrampagina.

#bandjescheppen

Op het plaatje zien we kandidaten uit niet een, twee, drie, maar vier seizoenen van ‘De Mol’! Het is natuurlijk praktisch bijna onmogelijk om iedereen om hetzelfde moment samen te krijgen, maar we zien toch een pak bekende gezichten terug. Naast Gilles waren ook Issabel, Bruno en Manuella, Thibaud en Ruth uit het vierde seizoen van de partij. We halen ook Eline,  de Mol uit 2017 eruit samen met onder andere Annelies, Hans, Marzena, Sam en Bertrand die ze dat jaar om de tuin probeerde leiden. Verder merken we Baha, Channy, Jeffrey, Pascale en Katrien uit 2018 op. En Joeri, Axel, Kaat, Bas, Ingrid en Liesbeth uit het allerlaatste seizoen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

We vergaten waarschijnlijk nog enkele namen, maar een ding is zeker: het was plezant! Gilles voegde er nog de veelzeggende hashtag #bandjescheppen aan toe. Ongetwijfeld passeerden er de hele avond zotte verhalen en nog zottere plottheorieën aan de tafel over een avontuur dat ze een voor een nooit meer zullen vergeten.

Ondertussen zijn de makers wellicht volop bezig met de screenings van de kandidaten voor het achtste seizoen dat normaal gezien in het voorjaar van 2020 van start gaat. Wij kunnen nu al niet meer wachten! Alhoewel, deze heerlijke zomer mag wel nog een poosje duren. Het is momenteel toch te warm om binnen te kruipen, sorry Gilles.

Lees ook: