Home celebs ZIEN: Elisabet ‘De Mol’ Haesevoet bewijst op Instagram nog maar eens hoe...

ZIEN: Elisabet ‘De Mol’ Haesevoet bewijst op Instagram nog maar eens hoe goed ze kan zingen

Twee jaar geleden zong ze al een keertje voor alle aanwezige gasten op haar trouwdag.

In ‘De Mol’ kregen we meerdere keren te horen dat Elisabet weet hoe ze moet zingen. Het is iets waarmee ze in het dagelijkse leven ook af en toe uitpakt. Naar aanleiding van haar tweede huwelijksverjaardag deelde ze namelijk een filmpje uit de oude doos waarin haar talent nog maar eens wordt bevestigd.

Gisteren waren Elisabet en haar man Michael exact twee jaar getrouwd. Dat was de ideale gelegenheid om nog eens een foto van hun huwelijksfeest te delen. Op haar Instagramaccount deelde de blondine een foto en een filmpje van hun mooie dag. Op de foto is alvast te zien hoe prachtig ze eruitzag en in de video wordt nog maar eens duidelijk dat ze weet hoe ze moet zingen.

In ‘De Mol’ kon je haar stem al horen in de karaokeproef en werd haar muzikaal talent ook verwerkt in een van de hints die tijdens het programma werden prijsgegeven. Twee jaar geleden, op hun huwelijksdag, zong Elisabet ook al eens voor alle aanwezige gasten op hun huwelijksfeest. Toen koos ze voor het nummer ‘Michel’ van de Nederlandse zangeres Anouk. Hoe dat klonk, ontdek je hieronder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: