Home Lifestyle EINDELIJK UIT ZIJN HOL: dit is de Mol 2019

EINDELIJK UIT ZIJN HOL: dit is de Mol 2019

Wij konden een praatje slaan met de Mol, de winnaar van de 34.050 euro én de derde finalist.

© VIER

Op het einde van deze negende aflevering mocht de meest gezochte persoon van het afgelopen jaar zich eindelijk kenbaar maken. Axel, Bas of Elisabet… Wie is de Mol 2019?

Nadat de zoetgevooisde Elisabet en toonvaste Bas zich op dag achttien in Vietnam opgaven voor een potje karaoke in de Vietnamese Kingdom Karaoke, was het vooral Axel die gezien was. De piloot tekende voor een deugddoende, 60 minuten durende massage, maar moest uiteindelijk toch zijn niet al te prachtige zangstem laten horen, en dat onder de – letterlijk – harde hand van een Vietnamese masseuse. De pot werd nog gespijsd met 1.000 van de te verdienen 2.500 euro.

En toen brak de negentiende en laatste dag van ‘De Mol 2019’ aan. De kandidaten staan voor een proef die uit een actiefilm gegrepen lijkt. Eentje die hen nog 3.000 euro kan opleveren. De finalisten worden opgewacht door een leger van drones wanneer ze een verlaten hotel betreden. Daar zal hun allerlaatste opdracht doorgaan. Kunnen ze drie geldkokers bemachtigen door te muurklimmen, te mikken en draden te ontwijken en dat zónder dat een van de drones hen drie seconden in de gaten heeft? Dan verdienen ze 3.000 euro. Jammer genoeg trekken ze met slechts 500 euro extra richting laatste avondmaal.

De winnaar van ‘De Mol 2019’

De aflevering die we zondagavond te zien kregen, was alweer een ware parel. Maar de vraag die iedereen zich écht al negen weken lang stelt, werd naar goede gewoonte pas helemaal op het einde beantwoord. Bij wie zou het licht beginnen schijnen? Wie mag zich de winnaar van dit seizoen noemen? Wie gaat er naar huis met 34.050 euro? Die prachtige eer is weggelegd voor… Axel! De piloot is bij dezen 883 miljoen dong rijker.

Dit is de Mol 2019

En dan de allerbelangrijkste vraag. Wie o wie is de Mol 2019? We zijn ervan overtuigd dat wie dacht dat Bas of Axel de Mol was, heel wat ‘zie je wel!”s richting hun hoofd gezwierd kregen. En terecht! Want Elisabet mag zich de trotse Mol 2019 noemen.

Wij konden een praatje slaan met de Mol, de winnaar én de derde finalist. Kriebelt het? Je kan je nú inschrijven voor het nieuwe seizoen!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten