Home celebs HOERA: Tatyana Beloy is voor de eerste keer mama geworden

HOERA: Tatyana Beloy is voor de eerste keer mama geworden

Van een cool geboortekaartje gesproken!

Tatyana Beloy
© Photo News

Heuglijk nieuws ten huize Beloy en Widelski! Jawel, Tatyana (35) en haar vriend Konrad zijn de trotse ouders geworden van een flinke zoon. De presentatrice en actrice beviel afgelopen zondag en deelde dat vrolijke nieuws nu met de wereld.

Ook al mag dat vreselijke coronavirus ons leven nog steeds flink door elkaar schudden, toch maakt Tatyana Beloy er een periode van die ze niet snel zal vergeten. In de positieve zin dan. Afgelopen maand stapte ze namelijk nog in het huwelijksbootje met ‘de man van haar leven’, en nu zijn de tortelduifjes de trotse ouders geworden van een flinke zoon die de naam Wolfgang kreeg. Voor Tatyana is het haar allereerste kindje, voor Konrad zijn tweede. Hij heeft namelijk al een zoontje van 6 jaar oud, Isak, uit een vorige relatie waar Tatyana ook de trotse plusmama van is.

View this post on Instagram

💙Wolfgang Widelski💙 #ikhouvanjouWolfie

A post shared by Tatyana Beloy (@tatyanabeloy) on

#ikhouvanjouWolfie

Hoewel Tatyana afgelopen zondag al beviel, maakte ze het heuglijke nieuws pas gisteravond bekend via een kiekje op Instagram. Daarbij zien we hoe de kersverse mama de kleine ‘Wolfie’ de borst geeft. En ook al kunnen we momenteel nog niet reizen, toch is de kleine spruit zijn paspoort nu al klaar. Het geboortekaartje dat de ouders uitkozen, kreeg dan ook de vorm van een reispas waarop de stempel prijkt dat hij in mei in België is aangekomen. Heel origineel als je het ons vraagt!

Naast alle details zoals het gewicht en de lengte van de kleine jongen, komen we ook te weten dat collega en actrice Rilke Eyckermans de trotse meter is. Zij zorgde er samen met de peter voor dat Tatyana na haar bevalling in een huis vol bloemen (en liefde) toekwam. Op Instagram regent het aan gelukwensen van BV-collega’s. Zo schreef Evi Hanssen onder het hartverwarmende kiekje dat ze heel hard van hun kleine wondertje moeten genieten. Nathalie Meskens, die zelf ook mama werd in volle coronacrisis, liet dan weer weten dat zo erg blij was voor de ‘lieverds’.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.