Home celebs Sophie Turner is voor het eerst in het openbaar gespot met haar...

Sophie Turner is voor het eerst in het openbaar gespot met haar bolle babybuikje

De 'Game of Thrones'-ster kon haar zwangerschap niet meer verstoppen tijdens een strandwandeling met Joe.

sophie turner
© getty

Sophie Turner (24) en Joe Jonas (30) zouden volgens Amerikaanse bronnen hun allereerste kindje verwachten samen. Het celebkoppel maakte onlangs een strandwandeling en het werd duidelijk dat de ‘Game of Thrones’-ster haar babybuikje niet meer kan verstoppen.

Een van onze favoriete celebkoppels, naast Blake Lively en Ryan Reynolds uiteraard, is Sophie Turner en Joe Jonas. De actrice en de zanger stapten vorig jaar tweemaal in het huwelijksbootje en zouden volgens verschillende Amerikaanse media hun allereerste kindje verwachten samen. Zelf bevestigden ze dit heugelijke nieuws nog niet, maar een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Ze maakten onlangs een strandwandeling samen met hun hond, en daar werd duidelijk dat de ‘Game of Thrones’-ster haar bolle babybuikje niet meer kon verbergen.

Grote hoodie

Sophie deed nochtans haar best om haar babybuikje te verstoppen onder een grote hoodie, maar er was duidelijk een welving te zien onder die trui. Andere foto’s die opdoken, deden zeker alle twijfels verdwijnen. Hierop zien we de actrice uit de auto stappen terwijl ze nog geen sweater aanheeft. Je ziet het bolle babybuikje vanonder haar witte T-shirt piepen. Het is dus bij deze bevestigd dat het gezinnetje van Sophie en Jonas dit jaar nog uitgebreid wordt met een kleine spruit.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.