Home celebs HOERA: Sophie Turner en Joe Jonas zouden in verwachting zijn van hun...

HOERA: Sophie Turner en Joe Jonas zouden in verwachting zijn van hun eerste kindje

Er is dus een nieuwe Jonas brother of sister op komst!

© Getty

Het leven lacht Sophie Turner (23) en Joe Jonas (30) duidelijk toe, want nadat ze vorig jaar in het huwelijksbootje stapten, is het koppel nu zwanger van hun eerste kindje. Of dat is toch wat de Amerikaanse pers beweert.

Of er een nieuwe kleine Jonas brother of sister onderweg is, is dus nog niet officieel bevestigd, maar als we de Britse en Amerikaanse kranten mogen geloven, verwelkomt het pasgetrouwde koppel binnenkort hun allereerste kindje. De nieuwswebsite Just Jared bracht het heugelijke nieuws eerder vandaag aan het licht en dat nieuws zou intussen door een aantal bronnen bevestigd zijn.

Babybuikje?

‘Het koppel hield het nieuws graag zo lang mogelijk stil, maar hun vrienden en familie zijn heel enthousiast voor hen’, liet een bron weten. Iemand anders beweerde dan weer dat de voormalige ‘Game of Thrones’-ster de laatste tijd bewust minder strakke kleren op de rode loper droeg, zodat ze haar babybuikje kon verbergen.

View this post on Instagram

Happiness begins with you, bub 🌹

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Sophie en Joe trouwden vorig jaar in mei in Las Vegas en besloten een maand later om voor een tweede keer in het huwelijksbootje te stappen in Parijs. 2020 belooft voor hen dus een minstens even spannend jaar te worden!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.