Home celebs ZIEN: Joe Jonas en Sophie Turner zijn getrouwd in een kapelletje in...

ZIEN: Joe Jonas en Sophie Turner zijn getrouwd in een kapelletje in Las Vegas

Het koppel trok onmiddellijk na de Billboard Awards naar een wedding chapel waar een Elvis-imitator hen huwde.

Sophie Turner
© Getty

Hoe over the top de trouw van Nick Jonas en Priyanka Chopra enkele maanden geleden was, zo eenvoudig is die van Joe Jonas (29) en GoT-ster Sophie Turner (23) gebleken. De twee trokken woensdag na de Billboard Awards naar een typisch kapelletje in Las Vegas en klaarden er de klus.

Joe Jonas en Sophie Turner waren woensdagavond in Las Vegas voor de Billboard Awards, een van de grootste awardshows in de muziekwereld. Joe bracht er samen met zijn broers Nick en Kevin de hit ‘Sucker’, hun eerste single sinds ze zes jaar geleden uit elkaar gingen.

Wedding chapel

Maar dat optreden bleek niet hét hoogtepunt van de avond te zijn voor het koppel. Onmiddellijk na de show trokken de twee naar een typische Las Vegas wedding chapel om zich daar te laten huwen door een Elvis-imitator. De Amerikaanse dj Diplo postte beelden van het moment online. Joe en Sophie zijn samen sinds november 2016 en kondigden een klein jaar later hun verloving aan.

Op een van de video’s die Diplo maakte, is duidelijk te zien dat Sophie een wijde zijden broek en top koos voor de ceremonie. Joe droeg een grijs pak. Beiden poseerden achteraf met een typische Elvis Presley-bril op de neus.

View this post on Instagram

Just married 💍 ℳ𝒶𝓇𝓇𝒾𝒶𝑔𝑒 𝒾𝓈𝓃𝓉 𝒶𝓁𝓌𝒶𝓎𝓈 𝒶𝓃 𝑒𝒶𝓈𝓎 𝓇𝒾𝒹𝑒 , 𝒾𝓉 𝒽𝒶𝓈 𝒾𝓉𝓈 𝓇𝑜𝓊𝑔𝒽 𝒹𝒶𝓎𝓈, 𝓊𝓅𝓈 𝒶𝓃𝒹 𝒹𝑜𝓌𝓃𝓈 𝒶𝓁𝓌𝒶𝓎𝓈 𝓊𝓃𝓅𝓇𝑒𝒹𝒾𝒸𝓉𝒶𝒷𝓁𝑒, 𝓈𝑒𝓁𝒹𝑜𝓂 𝓅𝑒𝓇𝒻𝑒𝒸𝓉 𝓃𝑜𝓉 𝑜𝓃𝓁𝓎 𝓈𝓂𝒾𝓁𝑒𝓈 𝒶𝓁𝓈𝓅 𝒻𝓊𝓁𝓁 𝑜𝒻 𝒻𝓇𝑜𝓌𝓃𝓈 𝓉𝒽𝓇𝑜𝓊𝑔𝒽 𝒶𝓁𝓁 𝓉𝒽𝑒 𝓉𝓌𝒾𝓈𝓉𝓈 𝒶𝓃𝒹 𝓉𝓊𝓇𝓃𝓈 𝒶 𝑔𝑜𝑜𝒹 𝓅𝒶𝓇𝓃𝓉𝑒𝓇 𝒾𝓈 𝒶𝓃 𝒶𝓃𝒸𝒽𝑜𝓇 𝑜𝒻 𝓈𝑜𝓇𝓉𝓈 𝓀𝓃𝑜𝓌𝒾𝓃𝑔 𝓌𝒽𝑒𝓃 𝓉𝑜 𝓈𝑒𝓉 𝓈𝒶𝒾𝓁 𝒶𝓃𝒹 𝓌𝒽𝑒𝓃 𝓉𝑜 𝓇𝑒𝓂𝒶𝒾𝓃 𝒹𝑜𝒸𝓀𝑒𝒹 𝒶𝓉 𝓉𝒽𝑒 𝓅𝑜𝓇𝓉𝓈. ℬ𝒶𝒷𝓎 𝓎𝑜𝓊 𝒶𝓇𝑒 𝓉𝒽𝒶𝓉 𝓇𝑜𝒸𝓀 𝒾𝓃 𝓂𝓎 𝓁𝒾𝒻𝑒 𝓀𝑒𝑒𝓅𝒾𝓃𝑔 𝓂𝑒 𝒶𝒻𝓁𝑜𝒶𝓉 𝓎𝑜𝓊 𝒶𝓇𝑒 𝓁𝒾𝒻𝑒'𝓈 𝓂𝑜𝓈𝓉 𝓂𝒶𝑔𝒾𝒸𝒶𝓁 𝒷𝓇𝑒𝑒𝓏𝑒. ℐ 𝓁𝑜𝓋𝑒 𝓎𝑜𝓊 𝓈𝑜 𝓈𝑜 𝓂𝓊𝒸𝒽 𝓈𝑜 𝒷𝓁𝑒𝓈𝓈𝑒𝒹 𝓉𝑜 𝒷𝑒 𝓈𝓅𝑒𝓃𝒹𝒾𝓃𝑔 𝒻𝑜𝓇𝑒𝓋𝑒𝓇 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓎𝑜𝓊 ❤️

A post shared by Mrs Sophie Jonas (@sophiejonas_) on

Groter feest gepland

Hoewel het geen stiekem trouwfeest was en er wel degelijk geliefden van het koppel aanwezig waren, is het waarschijnlijk dat Joe en Sophie nog een groter feest zullen geven. Zo was Maisie Williams, GoT-collega en beste vriendin van Sophie, bijvoorbeeld niet aanwezig. Fans geloven niet dat Turner haar trouw zou laten voorbijgaan zonder haar bestie.

Bovendien sprak Joe onlangs in ‘The Late Late Show’ van James Corden over een trouwfeest in de zomer waar rugby en football gespeeld zou worden. ‘Als alle bruidsjonkers achteraf blauwe ogen en gebroken armen hebben, dan zal ik tevreden zijn’, lachte hij toen. Hopelijk loopt op dat feest opnieuw een celeb rond die ons een blik achter de schermen gunt.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.