Home celebs LOL: het verhaal van hoe Sophie Turner kennismaakte met Justin Bieber is...

LOL: het verhaal van hoe Sophie Turner kennismaakte met Justin Bieber is té awkward voor woorden

De 22-jarige 'Game of Thrones'-actrice kreeg rode oortjes toen ze haar verhaal deed op de sofa bij James Corden.

PHOTO NEWS

Ook celebs zijn weleens starstruck. Afgelopen woensdag vertelde Sophie Turner (22), bekend als Sansa Stark uit ‘Game of Thrones‘, op de sofa bij James Corden in ‘The Late Late Show‘ het bijzonder gênante relaas van haar eerste ontmoeting met Justin Bieber.

Toen Turner 16 was, had ze een gigantische crush op Justin Bieber. Het was zelfs zo erg dat haar moeder een levensgroot kartonnen bord van de Canadese popster en haar dochter liet maken als cadeautje voor de de ‘Game of Thrones’-actrice na haar examens. ‘Toen ik dat bord zag, viel ik van de trap en begon ik te huilen’, vertelde de intussen 22-jarige Sophie woensdagavond aan James Corden tijdens diens talkshow ‘The Late Late Show’.

Jaren later kreeg Turner de kans haar grote idool eindelijk te ontmoeten. Maar die kennismaking verliep niet helemaal zoals gepland…

Huilen in de kast

De ontmoeting vond plaats in een huis in Miami van een vriend van Joe Jonas (29), Turners verloofde. Tijdens een rondleiding door het huis spotte Sophie Justin die zonder T-shirt aan in een zetel zat terwijl hij een hoofdmassage kreeg. ‘Ik weet nog dat ik dacht: “Oh mijn God, dit is zo geweldig!”‘, aldus de blonde actrice.

Aanvankelijk wist Turner haar emoties onder controle te houden. Maar nadat ze hem begroette, verstopte ze zich in de kast waar ze 5 minuten lang haar tranen de vrije loop liet. ‘Toen ik weer uit de kast kwam, zei Justin: “Zeg Joe, ik hoorde dat je een nieuwe vriendin hebt”, waarna Joe zei: “Ja inderdaad, daar is ze.’ Waarop Sophie zich omdraaide en een wel héél vulgair gebaar ten berde bracht.

‘Joe trok me meteen de kamer uit, dus ik heb geen idee hoe Justin reageerde. Maar hij maakt zulke dingen ongetwijfeld constant mee, dus ja…’, haalde Turner haar schouders op.

Celebs, they’re just likes us. 

Nog meer nieuws uit Hollywood: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.