Home celebs Kanye West kondigt nieuwe artiestennaam aan op Twitter

Kanye West kondigt nieuwe artiestennaam aan op Twitter

En nee, het is niet Kanye Kardashian.

PHOTO NEWS

Kanye West gaat Sean John Combs aka Puff Daddy, P. Diddy, Diddy, Diddy-Dirty Money, Brother Love of Love (kan u nog volgen?) achterna en kondigde gisteren op Twitter zijn nieuwe artiestennaam aan. De 41-jarige rapper gaat voortaan door het leven als Ye.

Is het YE, ye of Ye? Daar zijn we nog niet helemaal uit. Wel staat vast dat Kanye West vanaf u graag wil worden aangesproken met enkel de tweede lettergreep van zijn naam.

‘Het wezen voorheen bekend als Kanye West. Ik ben YE‘, tweette de 41-jarige rapper gisteren. Kim Kardashians echtgenoot maakte de wereld duidelijk dat het ‘m menens is door meteen zijn Twitter- en Instagramhandle aan te passen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ye is niet alleen al langer Wests bijnaam, het is ook de titel van zijn achtste album dat hij in juni uitbracht. Met zijn nieuwe naam is West – echtgenoot van Kim en vader van North, Saint en Chi (afkorting van Chicago) – niet langer de enige in zijn gezin met een naam bestaande uit twee lettergrepen.

Nog meer nieuws uit Hollywood: