Home celebs HOERA: Gwyneth Paltrow en ‘Glee’-regisseur Brad Falchuk zijn officieel man en vrouw

HOERA: Gwyneth Paltrow en ‘Glee’-regisseur Brad Falchuk zijn officieel man en vrouw

Heel wat celebrities tekenden gisteren present voor de private huwelijksceremonie in The Hamptons.

Isopix

Drie jaar nadat ze officieel scheidde van Coldplay-frontman Chris Martin is Gwyneth Paltrow opnieuw een getrouwde vrouw. De 46-jarige actrice gaf gisteren haar jawoord aan ‘Glee’-regisseur Brad Falchuk (47) in het mondaine The Hamptons, net buiten New York City. De gastenlijst stond, hoe kan het ook anders, bol van de sterren.

Gisteren was het D-day voor Gwyneth Paltrow en Brad Falchuk. De blonde actrice, die afgelopen donderdag nog haar 46ste verjaardag vierde, gaf Falchuk haar jawoord tijdens een privéceremonie in The Hamptons. Onder meer actrice Cameron Diaz en haar echtgenoot Benji Madden, regisseur Steven Spielberg en Paltrows ‘Iron Man’-collega Robert Downey Jr. waren van de partij.

Begin januari kondigden Paltrow en Falchuk, schrijver, regisseur en bedenker van tv-reeksen als ‘Glee’, ‘Scream Queens’, ‘Nip/Tuck’ en ‘American Horror Story’, hun verloving aan op de cover van Paltrows lifestylemagazine Goop.

‘Het was voorbestemd’

Hoewel het kersverse echtpaar elkaar reeds in 2010 leerden kennen op de set van ‘Glee’ – Paltrow had destijds een gastrol in de musicalreeks – begonnen ze pas te daten in 2014.

Paltrow noemde Falchuk in de tweede papieren editie van Goop ‘de man met wie ik voorbestemd was om samen te zijn’. Diezelfde maand pronkte de ‘Shakespeare in Love’-ster met een gigantische saffieren ring aan that finger tijdens de Producers Guild Awards.

In 2014 maakten Paltrow en haar toenmalige echtgenoot Chris Martin bekend dat ze zouden scheiden na een huwelijk van 11 jaar. Samen zijn ze de ouders van dochter Apple (14) en zoon Moses (12). Ook Falchuk heeft twee kinderen. Brody en Isabella kreeg hij met Suzanne Bukinik van wie hij na 10 jaar scheidde in 2013.

View this post on Instagram

Sunday brunch #modernfamily

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Martin werd sinds de scheiding gelinkt aan Jennifer Lawrence en ‘Peaky Blinders’-actrice Annabelle Wallis, maar is sinds een jaar gelukkig met Dakota Johnson, ook wel bekend als Anastasia Steele uit de filmreeks ‘Fifty Shades of Grey’.

Nog meer nieuws uit Hollywood: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.