Home celebs ‘Jersey Shore’-gezicht JWoww (32) en Roger Mathews (43) scheiden na 3 jaar...

‘Jersey Shore’-gezicht JWoww (32) en Roger Mathews (43) scheiden na 3 jaar huwelijk

Het koppel heeft samen twee kindjes.

© PhotoNews

Na amper drie jaar huwelijk vraagt Jennifer ‘JWoww’ Farley nu de scheiding aan met haar man Roger Mathews. De twee leerden elkaar kennen in het realityprogramma ‘Jersey Shore’.

Jenni en Roger leerden elkaar zo’n negen jaar geleden kennen, tijdens de opnames van het eerste ‘Jersey Shore’-seizoen. Ongeveer een jaar later werden ze een koppel. De ‘Jersey Shore’-kijkers hebben hun relatie van dichtbij kunnen volgen. En die was op z’n zachtst gezegd turbulent.

Na drie jaar kregen JWoww en Roger samen een dochtertje, Meilani Alexandra. In oktober 2015 gaven ze elkaar hun jawoord en nog geen jaar later werd hun zoontje Greyson Valor geboren. Nu, twee jaar na de geboorte van hun zoontje, vraagt JWoww de scheiding aan.

View this post on Instagram

📷 mid kiss 💋

A post shared by Jenni JWOWW (@jwoww) on

Er is nog hoop

Roger plaatste enkele uren geleden een filmpje op zijn Instagramprofiel waarin hij duidelijk aangeslagen vertelt dat JWoww de scheiding aanvroeg. Hij benadrukt dat er geen bedrog in het spel is en er ook geen juicy details te vertellen zijn. Wel geeft hij toe dat ze samen in een ‘negatief patroon’ terecht waren gekomen en hij haar beslissing begrijpt.

Verder vertelt Roger eerlijk dat hij het niet ziet zitten om een single papa te worden. Hij wil zijn vrouw terugwinnen en beweert dat ze samen relatietherapie krijgen. ‘It ain’t over till the fat lady sings’, beëindigt hij de video.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.