Home celebs Sophie Turner die een glas wijn achterover slaat is een perfecte...

Sophie Turner die een glas wijn achterover slaat is een perfecte weerspiegeling van onze Monday mood

De actrice werd tijdens een hockeywedstrijd gespot in het publiek en haar reactie was hilarisch.

The 91st Academy Awards - Vanity Fair Party - Los Angeles. Sophie Turner attending the 2019 Vanity Fair Oscar Party held at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts in Beverly Hills, California URN:41426042 + PHOTO NEWS / PICTURES NOT INCLUDED IN THE CONTRACTS ! only BELGIUM !

Sophie Turner en Joe Jonas hadden afgelopen week een date night tijdens een hockeywedstrijd van de New York Rangers. Plots werden de twee gespot door de Jumbotron en de reactie van de ‘Game of Thrones’-actrice was alvast hilarisch.

Sophie Turner en Joe Jonas waren met vrienden naar de wedstrijd aan het kijken toen ze plots in beeld werden gebracht voor de volledige arena. Wanneer de Jumbotron je spot, geef je als koppel elkaar doorgaans een kus, maar Sophie had iets anders in gedachten voor haar five seconds of fame.

Zo heeft ze voor alle aanwezigen en dankzij sociale media ook de rest van de wereld haar glas rode wijn in een teug opgedronken. De beelden gingen vliegensvlug rond op Twitter, Instagram en de ‘Game of Thrones’-actrice deelde het fragment ook op haar eigen account. ‘Send it for the starks’, klinkt het in de caption. Op vijf dagen tijd werd het filmpje al meer dan acht miljoen keer bekeken. Iets wat wij op deze maandag maar al te goed begrijpen. We feel ya, Sophie!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.