Home celebs HOERA: Nathalie Meskens is voor de eerst keer mama geworden

HOERA: Nathalie Meskens is voor de eerst keer mama geworden

© VTM

Een kleine week nadat haar hartsvriendin Natalia beviel, mag ook Nathalie Meskens (37) zich nu officieel mama noemen. De presentatrice beviel eergisteren van een flinke dochter en deelde dat heugelijke nieuws zonet met de wereld.

In oktober kondigden Nathalie en haar vriend Nadim aan dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje. Nu, zo’n 5 maanden later, lieten ze via Instagram weten dat hun kleine spruit eergisteren ter wereld kwam. Nathalie beviel van een meisje dat de opvallende naam Lima (net zoals de hoofdstad van Peru) draagt, wat ‘mytische godin van de ommekeer’ betekent.

Stressvolle zwangerschap

‘Lima is born❤️❤️❤️25/3/2020 the happiest day of my life❤️❤️❤️’, schreef ze onder een mooie foto van haar kleine prinsesje. Nathalie heeft een hele stressvolle zwangerschap achter de rug, want in februari liet ze weten dat haar kindje dwars lag in haar buik en ze dus nog niet zeker was hoe de bevalling zou moeten verlopen.

‘Mijn eerste les in loslaten als mommy to be is al geen sinecure geweest. Mijn dochter beslist namelijk al een aantal weken om lekker dwars te liggen. (Dat belooft voor later) en hoe dichter we de uitgerekende datum naderen des te zenuwachtiger me dit maakt. Want zoals ze nu ligt kan ik niet ‘normaal’ bevallen. Het kan nog altijd dat ze draait, “zelfs last minute’’ zeggen alle lieverds in mijn omgeving… maar de percentages zijn niet echt hoopvol’, schreef ze toen op Instagram.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hoe vlot haar bevalling uiteindelijk verlopen is, liet ze niet weten. De gelukwensen stromen intussen wel al goed binnen, en je kan er gewoon niet naast kijken: Nathalie heeft een prachtig klein meisje op de wereld gezet.

Lees ook: