Home celebs Bartel Van Riet wordt binnenkort voor de tweede keer papa

Bartel Van Riet wordt binnenkort voor de tweede keer papa

De ‘Expeditie Robinson’-presentator maakte bovendien meteen het geslacht bekend.

bartel van riet
© Photonews

Vorig jaar in juni is Dorien (34), de vrouw van Bartel Van Riet (37), bevallen van hun eerste kindje. Het ziet er bovendien naar uit dat hun dochtertje Lou zich binnenkort grote zus mag noemen, want de ‘Expeditie Robinson’-presentator maakte namelijk op Instagram bekend dat zijn partner opnieuw in verwachting is.

‘Mijn vijf vrouwtjes :-)! Dochter 2 onderweg. Zwaar in de minderheid, maar ik kijk ernaar uit. #gelukkig #babygirl’, staat er op het Instagramaccount van Bartel Van Riet te lezen. De ‘Expeditie Robinson’-presentator deelde namelijk op een foto op Instagram waar hij te zien is met zijn vrouw Dorien, zijn dochter Lou en twee koeien.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Zijn dochtertje Lou mag zich dus binnen enkele maanden grote zus noemen, want binnenkort mag het gezin opnieuw een dochtertje verwelkomen. Voor wanneer de bevalling precies voorzien is, is voorlopig nog niet geweten. Onder de foto regent het alvast felicitaties van zowel bekende als onbekende volgers. Zo reageerde Astrid Coppens bijvoorbeeld met ‘Ooh, wat een geweldig nieuws. Zo zo blij voor jullie.’

Lees ook: