Home celebs ‘Thuis’-acteur Mathias Vergels en zijn vrouw Julie zijn uit elkaar

‘Thuis’-acteur Mathias Vergels en zijn vrouw Julie zijn uit elkaar

‘Met pijn in het hart en een baksteen in de maag schrijf ik deze woorden', klinkt het op Instagram.

mathias vergels
© Photo News

Het nieuws dat ‘Thuis’-acteur Mathias Vergels en Julie Houtman ervoor gekozen hebben om uit elkaar te gaan, kwam voor veel mensen als een verrassing. Julie kondigde namelijk gisteren op haar Instagramaccount aan dat de twee besloten hebben om elk hun eigen weg te gaan.

Gisteren deelde Julie Houtman een foto op haar Instagramaccount waar ze samen met Mathias Vergels te zien is. Alleen had ze geen leuk nieuws voor haar volgers. Met de post maakte ze namelijk bekend dat ze besloten hebben om uit elkaar te gaan.

‘Met pijn in het hart en een baksteen in de maag schrijf ik deze woorden. Mathias en ik hebben besloten elk onze eigen weg te gaan. We zullen voor altijd met elkaar verbonden zijn door Emile waardoor een goede verstandhouding op dit moment primeert. Het is allemaal nog heel pril waardoor we niet bereikbaar zijn voor commentaar. We hebben beiden even tijd nodig om dit te verwerken’, klink het onder de foto.

Julie Houtman en Mathias Vergels gaven elkaar in juli 2017 het jawoord en een jaar later kregen ze samen hun eerste kindje. Hun zoon Emile viert eind juni of begin juli zijn tweede verjaardag.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.