Home celebs Tatyana Beloy stapt in het huwelijksbootje met ‘de man van haar leven’

Tatyana Beloy stapt in het huwelijksbootje met ‘de man van haar leven’

Met een bolle buik én mondmaskertjes aan.

tatyana beloy
© photo news

Tatyana Beloy (35) en haar vriend Konrad Widelski lieten hun trouwplannen niet in de war sturen door de coronacrisis. Het koppel gaf hun jawoord in het stadhuis met mondmaskertjes aan.

Eind vorig jaar maakte presentatrice en actrice Tatyana Beloy bekend dat ze samen met haar vriend en cameraman Konrad Widelski haar allereerste kindje verwacht. Het koppel maakte hun relatie in 2017 bekend en delen regelmatig dolverliefde foto’s op Instagram. Tatyana was al een aantal jaar een trotse plusmama, want Konrad heeft al een zoontje uit een vorige relatie, maar binnenkort wordt hun gezinnetje dus nog uitgebreid.

Bloemenjurk en mondmaskertjes

Voor de kleine spruit ter wereld komt, wilde het stelletje nog in het huwelijksbootje stappen. Ze lieten de huidige coronacrisis hun romantische plannen niet in de war sturen en zeiden nu hun jawoord in het stadhuis. Tatyana schitterde met haar bolle babybuikje in een bloemenjurk. Ondanks het feit dat ze allebei een mondmaskertje dragen, kan je toch duidelijk zien dat ze een grote glimlach op hun gezicht hebben.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Getrouwd met de man van mijn leven’, schreef Tatyana bij de zalige foto. Konrad postte hetzelfde kiekje op zijn Instagrampagina met het onderschrift: ‘Getrouwd met de mooiste vrouw van de wereld!’ Heel wat BV-collega’s wensten het pasgetrouwde koppeltje al veel succes. ‘Oh zo de max! Dikke proficiat’, schreef Valerie De Booser, ‘Proficiat’, typten Kim Van Oncen en Elodie Ouedraogo, en  ‘Oooo yes’, reageerde Ruth Beeckmans.

Lees ook: