Home celebs Dit is het nieuwe lief van Tatyana Beloy

Dit is het nieuwe lief van Tatyana Beloy

Hottie!

Photonews

Presentatrice en actrice Tatyana Beloy is dolverliefd! Ze schitterde afgelopen weekend met haar nieuwe vriend Konrad Widelski op de rode loper van het Filmfestival in Oostende.

Alle ogen waren tijdens het filmfestival gericht op Tatyana en haar plus one. Dit keer nam de vrolijke krullenbol immers geen goeie vriendin mee voor het event, maar een knappe man. De aantrekkelijke verschijning aan haar arm was Konrad Widelski. Konrad is cameraman voor programma’s zoals ‘Jani Gaat’ en ‘Verborgen Verlangen’, de film waarin Astrid Coppens de hoofdrol speelt.

Prachtig plaatje

Het is de allereerste keer dat het koppel samen naar buiten komt. En het mag gezegd worden: het is een prachtig plaatje! Ze leerden elkaar nochtans al een hele tijd terug kennen tijdens de opnames van ‘Vlaanderen Vakantieland’. Tatyana presenteerde toen en Konrad was de cameraman van dienst. Toch duurde het nog enkele jaren voor de vonk oversloeg. Tatyana was voordien samen met presentator Adriaan Van den Hoof en horeca-uitbater Ben De Sadeleer. Konrad had in het verleden drie jaar lang een relatie met presentatrice Roos Van Acker. We wensen het koppel alle succes toe!

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.