Home celebs Matteo Simoni heeft een nieuw lief

Matteo Simoni heeft een nieuw lief

Het is Instagram official!

© Instagram: @simonimatteo

Een van de meest begeerde vrijgezellen van België is niet langer single! Met een romantische video op Instagram laat Matteo Simoni weten dat hij zijn hart heeft verloren aan een beeldschone brunette. Wie is the lucky lady?

Matteo Simoni heeft onderstaande video gedeeld en maakt daarmee zijn nieuwe liefde Instagram official. In de schattige timelapse zien we hem aan het strand in Hawaï knuffelend en kussend in de schaduw van een boom. Wie oh wie is de mysterieuze brunette in zijn armen?

Gelukkig hoeven we niet lang te wachten op het antwoord, want Matteo deelt een link naar haar Instagram in de caption ‘♥️@loredana.fal’.

♥️@loredana.fal

A post shared by Matteo Simoni (@simonimatteo) on

Girlboss

Na een flinke portie research weten we je al het volgende te vertellen over zijn nieuwe vlam. De beeldschone brunette is Loredana Falone en ze heeft een eigen kledinglijn, Wearable Stories.

Office. #wearablestories #moodboards

A post shared by L.F. (@loredana.fal) on

Loredana is van Houthalen en heeft onlangs haar eerste boetiek geopend in Hasselt, waar je haar ethische modelabel Wearable Stories kunt shoppen. De Limburgse haalt inspiratie voor haar ontwerpen uit de ervaringen die ze opdeed tijdens haar vele reizen naar onder andere Bali.

Modebewust én ethisch verantwoord, she sounds like a keeper Matteo! Wij wensen het koppel heel veel geluk toe.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.