Home celebs WOW: Matteo Simoni bijna onherkenbaar na make-over voor nieuwe film ‘Patser’

WOW: Matteo Simoni bijna onherkenbaar na make-over voor nieuwe film ‘Patser’

Instagram @matteosimoni
De opnames voor 'Patser', de nieuwe film van Adil El Arbi en Bilall Fallah, zijn van start gegaan en fans van Matteo Simoni's wulpse lokken zullen het geweten hebben. De acteur zette voor z'n rol de tondeuse in z'n haren voor een gemillimeterde coupe, mat zich een ringbaardje aan en stopte als finishing touch een sigaret in z'n mond. Een ding is duidelijk: Matteo speelt een rasechte patser in de film.

Adil El Arbi en Bilall Fallah zeiden het al: ze zouden voor de film van Matteo Simoni een echte Marrokaan maken, inclusief Marrokaans-Antwerps accent én kortgeschoren haar. En zo geschiedde. Op de Instagrampagina van hoofdrolspeelster Nora Gharib zagen we Matteo twee dagen geleden nog met een mooie haardos, maar woensdag stelde hij z'n nieuwe look voor met een selfie op zijn Instagramprofiel.

Op het eerste zicht is de acteur amper herkenbaar met z'n nieuwe coupe. We dachten niet dat we 't ooit zouden zeggen, maar dit kapsel doet ons Devons nektapijtje zelfs een beetje missen…

 

Andere kop #PATSER

A post shared by Matteo Simoni (@simonimatteo) on

 

A post shared by Adil El Arbi (@adilelarbi) on

Tot voor kort liep Matteo nog met extra lange lokken rond voor zijn rol in de nieuwe serie 'De Bende van Jan de Lichte', die zich in het midden van de 18e eeuw afspeelt. De opnames liepen in april af, maar de serie zal pas volgend jaar te zien zijn. Het is nog niet geweten wanneer we Matteo als Marokkaanse patser kunnen bewonderen in de cinemazalen.

 

DE BENDE VAN JAN DE LICHTE #krisdewitte

A post shared by Matteo Simoni (@simonimatteo) on

Meer BV's: