Home celebs Dimitri Vegas & Like Mike werken samen met Beyoncé aan nummer

Dimitri Vegas & Like Mike werken samen met Beyoncé aan nummer

’Normaal laat Beyoncé zo’n dingen niet toe. Dan krijg je automatisch een ‘nee’, dus we hadden het eigenlijk al een beetje opgegeven.’

Dimitri Vegas & Like Mike en Beyoncé
© getty & photo news

De beste dj’s ter wereld, Dimitri Vegas & Like Mike, lanceren eind juni hun nieuwe zomersingle. Het wordt een unieke schijf, want de Belgische broertjes werken daarvoor samen met niemand minder dan Beyoncé.

We hebben in ons Belgenlandje heel wat personen en dingen om trots op te zijn, waaronder het dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike. MNM-presentator Peter Van De Veire en zijn sidekicks Wanne en Kawtar belden afgelopen weekend met een van broertjes Dimitri, en hij had héél groot nieuws. Hun optredens mogen dan wel overal ter wereld in het water vallen, dat wil niet zeggen dat Dimi en Mike blijven stilzitten. Zo waren ze de laatste weken druk bezig met hun nieuwste zomersingle die eind juni uitkomt, en dat wordt een specialleke!

‘Say My Name’

De mannen uit Willebroek werken namelijk samen met een van ‘s werelds bekendste artiesten, de levende legende, the one and only Queen B! ‘We hebben zopas het nieuws gekregen dat de single kan doorgaan, want we waren op toelating aan het wachten van Beyoncé’, vertelt Dimitri Thivaios op MNM. ‘We hebben een nummer gemaakt waarbij we dus vocals hebben gebruikt van een nummer van Beyoncé. Het heeft heel lang geduurd, want zij laat normaal zo’n dingen niet toe. Het is een automatische nee en we hadden het eigenlijk al een beetje opgegeven. Maar twee dagen geleden kregen we ineens bericht dat het mag.’

Dimitri wilde nog niet verklappen over welke song het precies gaat, maar hij kon het niet laten om toch een klein fragmentje af te spelen. Wanne herkende daar onmiddellijk ‘Say My Name’ in van Destiny’s Child, en wij eerlijk gezegd ook. De kans zit er dus dik in dat we deze zomer die hit in een nieuw jasje vaak zullen horen voorbijkomen op de radio. Ben je een grote fan van Beyoncé, luister dan zelf naar het fragment op 8:52 in onderstaande video en laat ons weten welk nummer jij denkt dat het is.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nog meer muzikale hoogstandjes: