Home celebs BELUISTER: Rihanna’s cover van Selena Gomez’ ‘Same Old Love’ is nu pas...

BELUISTER: Rihanna’s cover van Selena Gomez’ ‘Same Old Love’ is nu pas opgedoken

Welke versie vinden jullie de beste?

rihanna selena
© Getty

Het negende studioalbum van Rihanna mag dan wel af zijn, maar voorlopig weigert de zangeres om het uit te brengen. Gelukkig voor ons is er wel een nieuw staaltje muziek van RiRi opgedoken en het gaat om een oude cover van Selena Gomez’ ‘Same Old Love’. Luister zelf maar!

Same Old Love’ werd geschreven door onder meer Charli XCX en was normaal gezien voor Rihanna, maar uiteindelijk was het toch Selena Gomez die met de track ging lopen. Charli XCX schreef alvast het volgende op haar Tumblr: ‘Ik heb het nummer begin 2015 geschreven voor Rihanna. Maar toen ging ze met haar album plots een andere richting uit en paste de song niet meer bij haar. Niet veel later kreeg Selena het te horen en zij was meteen fan. Het ging zo mooi samen met haar stemklank en het voelde zo echt en emotioneel aan.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In september 2015 verscheen ‘Same Old Love’ op Selena Gomez’ album ‘Revival’ en niet veel later stond het in de top 5 van de Billboard Hot 100. Of Rihanna spijt heeft van haar keuze is niet bekend, maar ze heeft het nummer in het verleden wel een keertje volledig ingezongen. En het is net die cover die vorige week gelekt is op YouTube. Fans krijgen alvast niet genoeg van haar versie en we kunnen ze eerlijk gezegd geen ongelijk geven. Ook uit de mond van RiRi klinkt de track fantastisch!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten


Lees ook: