Home celebs Destiny’s Child zou een reünie overwegen na de coronacrisis

Destiny’s Child zou een reünie overwegen na de coronacrisis

'Er zijn voorzichtige gesprekken geweest tussen de drie dames.'

destiny's child
© getty

Voor Beyoncé solo ging, schitterde ze met twee andere powervrouwen op het podium als Destiny’s Child. Nu doen er geruchten de ronde dat de meidengroep binnenkort een reünie zou houden.

‘Say My Name’, ‘Survivor’, ‘Bootylicious’, het zijn maar enkele van de hits die Destiny’s Child in de jaren 90 scoorde. De groep had doorheen de jaren verschillende samenstellingen, maar op het einde bleven Beyoncé Knowles, Kelly Rowland en Michelle Williams over. De vrouwen verkochten overal ter wereld concerten uit, maar in 2005 besloten ze er – tot onze grote spijt en die van miljoenen fans – een punt achter te zetten.

Dertigste verjaardag

Die carrièreswitch legde geen windeieren voor Queen B, die tot op vandaag nog steeds een van de meest populaire en succesvolle zangeressen ter wereld is. Toch mist ze het af en toe om met haar vriendinnen het podium in vuur en vlam te zetten. Zo trad ze al eens samen met Kelly en Michelle op in 2013 tijdens de Super Bowl en in 2018 op Coachella.

Dat smaakte duidelijk naar meer, want de geruchten doen steeds meer de ronde dat er een reünie zou komen van Destiny’s Child. Zowel Kelly als de papa van Beyoncé, Mathew Knowles, gaven de voorbije weken duidelijke hints. Die laatste liet zich al voor de coronacrisis ontvallen dat er iets speciaals zou gebeuren omdat het in 2020 dertig jaar geleden is dat de groep het levenslicht zag.

Voorzichtige gesprekken

‘Er zijn voorzichtige gesprekken geweest tussen de drie dames’, aldus een bron in The Mirror. ‘Ze hebben altijd gezegd dat ze op een dag weer bij elkaar zouden komen als de tijd rijp is, en er is geen tijd zoals het heden. Er is nog niets definitief beslist, maar zodra een vaccin klaar is en de pandemie voorbij is, komt er een aankondiging. Fans zouden het alleszins geweldig vinden!’ Dat kunnen wij alleen maar beamen!

Lees ook: