https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © vtm

De gender reveal party was bijzonder origineel én emotioneel.

HET IS EEN…: Natalia maakt het geslacht van haar eerste kindje bekend in Instagramfilmpje

Herlinde Matthys

Natalia is momenteel 22 weken zwanger van haar allereerste kindje. De zangeres verklapte nu met een originele gender reveal of zij en haar partner Frederik een zoontje of dochtertje verwachten.


Natalia en Frederik kijken vol ongeduld uit naar de komst van hun eerste kleine spruit. De zangeres is momenteel 22 weken zwanger en ziet er naar eigen zeggen ‘niet meer uit alsof ze zichzelf heeft volgestopt met chocolade en koekjes’. Ze loopt rond met een mooi, beginnend babybuikje.

De kersverse ouders in spe waren natuurlijk – samen met half Vlaanderen – razend benieuwd of ze binnenkort een zoontje of een dochtertje in hun armen mogen sluiten. Om het geslacht bekend te maken organiseerde het koppel een gender reveal party. Daarop maken mama en papa het geslacht van hun baby op een originele manier bekend.

Roze of blauwe glitter


Ze nodigden hun familie en beste vrienden uit en deelden hun geliefden op in twee teams: diegenen die dachten dat het een meisje ging worden en diegenen die gokten op een jongetje. Team roze en team blauw mochten vervolgens elk om beurt een pijltje naar een muur vol met ballonnen gooien. In één van die exemplaren zat roze glitter of blauwe glitter, respectievelijk voor een meisje of jongen.

Na verschillende pogingen met lege ballonnen als resultaat gooide een persoon een ballon stuk waar roze glitter uit viel. Natalia is dus zwanger van een dochtertje!

Het enthousiasme was groot toen duidelijk werd dat het gezinnetje Druyts-Binst wordt uitgebreid met een klein meisje. In maart loopt er dus een mini Natalia rond op deze wereldbol en dit kleine wondertje zal sowieso terechtkomen in een superwarme familie.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content