Home Lifestyle Boy or girl? 11 toffe gender reveals om het geslacht van je...

Boy or girl? 11 toffe gender reveals om het geslacht van je kindje bekend te maken

Van bruisballen tot rookbommen!

© Deva Williamson en Josh Kahen via Unsplash

Shay Mitchell maakte het geslacht van haar baby bekend met behulp van Power Rangers en de laatste van Kim Kardashian stond volledig in het teken van wietolie. Gender reveals worden steeds populairder en er zijn intussen al duizend-en-één manieren om het geslacht van je kindje bekend te maken. Wij lijstten onze favoriete klassieke (en minder klassieke) reveals op.

Wie nog van de oude stempel is, vindt zo’n gender reveal misschien maar niets. Het is pas de laatste jaren een ‘trend‘ om het geslacht van je kindje tijdens een (decadente) babyshower te onthullen. Wij zijn stiekem ook fan van die over-the-top feestjes en zouden deze elf babyshowers maar al te graag bijwonen (of misschien wel organiseren).

1. Ballonnen prikken

Een beetje cliché, we know, maar de vele filmpjes waarin een stralend koppel onder een ballon staat, blijven ons bekoren. Hoe het werkt? In de ballon zit roze of blauwe confetti. Wanneer jullie in de ballon prikken, zal die confetti onthullen wat het geslacht van jullie kindje is.

View this post on Instagram

Imagine, you’ve found the man of your dreams. You knew how much you were going to love him simply from a photo of him with his godson and his brother sitting on his lap. But you’d never met. In fact, you knew more than that. You knew you would marry him from that photo, and you did. And you were the happiest you’ve ever been. At least you thought you were. But nothing could have prepared you for the moment you found out that you’ll be welcoming a new little life, and it’s a mini version of him 💙✨ …IT’S A BOY!!!✨💙 Thank you @stevencutri for capturing this moment & @theballoonfairy_ for making this such a memorable moment 🥰 PS. If anyone has any tips for NAUSEA I am all ears 😬

A post shared by Olivia Vlachou (@oliviavlachou) on

2. Taart

Van zoetigheden wordt iedereen gelukkig, dus waarom het geslacht van je kindje niet bekendmaken met een lekker stukje taart? De binnenkant van het gebak heeft een roze of blauwe kleur, die niet alleen het geslacht van je baby onthult, maar ook nog eens lekker is!

3. Vuurwerk

Voor de avontuurlijke mommy to be is een spectaculair vuurwerk de ideale manier om het geslacht van je kindje bekend te maken. Hoe dan? Je moet het vuurwerk (met de juiste kleur) de lucht in knallen!

4. Piñata

Vind je ballonnen net iets te cliché? Ga dan voor een mooie piñata! Het is minstens even leuk, maar net iets spannender.

5. Rookbommen

Wil je er een spectaculaire dag van maken? Kies dan voor rookbommen om het geslacht van je kindje mee te delen. Ze zorgen voor heel wat mooie foto’s en toffe effecten. Ideaal voor in dat eerste album van jullie kleintje!

View this post on Instagram

Our Pink Smoke Effect Grenades

A post shared by Gender Reveal Supplies™ (@genderrevealsupplies) on

6. Kraskaarten

Als kind vonden we het geweldig om met een muntje op een kraskaart tekeer te gaan, dus waarom niet gewoon krassen om het geslacht van je kindje te weten te komen? Plezier alom!

7. Bruisbal

Wil je samen met je lief het geslacht van je kindje op een intieme manier te weten komen? Ga dan samen in bad liggen en laat er een bruisbal in bruisen. De kleur van het water zal verraden welk geslacht jullie kindje heeft.

8. Aardbeien

Ben je niet zo’n fan van taarten? Dan kan je als alternatief aardbeien aan je gasten voorschotelen! Say what?! Tja, de aardbeien zijn met een laagje chocolade bedekt, en onder dat laagje zit een roze of blauwe kleur verstopt. Yum!

9. Verf

Betrek je gasten bij de grote onthulling en geef hen verfbusjes. Trek zelf witte kledij aan en laat je gasten spatten met de verf. Welke kleur heeft je T-shirt? Surprise!

10. Op de wijze van Harry Potter

Voor een magische babyshower kan je altijd rekenen op Harry Potter, natuurlijk. Haal een heksenketel in huis en meng als een echte tovenaar een aantal stoffen door elkaar. Het resultaat? Het geslacht van jullie kindje!

11. Darts

Een caféspelletje doen tijdens je babyshower? Het kan! Vul ballonnen met roze en blauwe verf en laat je gasten een spelletje darts spelen met de ballonnen. De kleur die overheerst, zal het geslacht van jullie kindje verklappen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.