https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Getty

10 points for Gryffindor!

LOL: Matthew Lewis geeft Tom Felton een hilarische steek op Instagram

Enkele dagen geleden gaf Matthew Lewis aka Marcel Lubbermans een geweldige steek aan zijn ex-collega Tom Felton. Tom deelde namelijk een foto van zichzelf naast een poster van zijn Harry Potter-personage Draco Malfidus met de caption ‘oud worden, suckt’. Alleen is zijn goede vriend Matthew het daar niet helemaal mee eens.


Het is moeilijk te geloven, maar zowel Matthew Lewis als Tom Felton zitten ondertussen op tram 3. De tijd dat ze samen in ‘Harry Potter’ speelden, ligt dus al lang achter ons, maar de twee acteurs zijn op de dag van vandaag nog steeds goede maatjes. En echte vrienden geven elkaar hier en daar eens een (subtiele) steek.

Zo deelde Tom Felton enkele dagen geleden een foto van zichzelf waar hij poseert naast een poster van Draco Malfidus, zijn personage uit het magische verhaal. ‘Ouder worden, suckt’ schreef de acteur nog bij de foto. De post op Instagram is uiteraard niet onopgemerkt voorbij gegaan en ook zijn ex-collega Matthew heeft hem gezien. Hij kon het dan ook niet laten om Tom een hilarische steek te geven. ‘Spreek voor jezelf, vriend’, schreef hij onder de foto.

Matthew bedoelde het uiteraard als grap, maar de acteur heeft zelf een hele transformatie ondergaan sinds hij de rol van Marcel Lubbermans speelde. Wij dan zijn ook heel benieuwd hoe Tom zal reageren op de opmerking!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content