Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Youtube: Disneyland Parijs

Je kan het volledige kerstconcert gratis (!) bekijken vanuit je luie zetel.

ZIEN: Lost Frequencies speelt magische dj-set in een leeg Disneyland Parijs

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Zélfs in coronatijden scheert onze Belgische top-dj Lost Frequencies hoge toppen. Nadat hij een dj-set mocht spelen op het dak van het Koninklijk Paleis, werd Felix De Laet nu ook in Disneyland Parijs uitgenodigd om er voor een leeg park een paar hits te draaien.


De poorten van Disneyland Parijs blijven – voorlopig! – nog tot midden februari gesloten, maar dat betekent niet dat het park ons ook nu niet van een vleugje magie kan voorzien. Eerder deze maand lanceerde het een virtuele gratis adventskalender en gisterenavond betoverde het ons met een digitaal kerstconcert dat plaatsvond in het park. Weliswaar zónder publiek, maar mét enorm veel ambiance, en dat hebben we voor een deel te danken aan onze Belgische dj Lost Frequencies.

Max Goof


Samen met een aantal andere internationale kleppers mocht hij plaatsnemen achter de dj-booth en vóór het bekende kasteel van Doornroosje. Daar draaide hij voor de radiozender Virgin Radio Fr een aantal van zijn bekendste nummers, waaronder ‘Sun Is Shining’ en ‘Don’t Leave Me’. Normaal gezien zou hij afgelopen zomer zijn allereerste Disney-concert spelen tijdens het dancefestival Electroland, maar dat werd door de coronacrisis helaas uitgesteld naar volgend jaar.

De dj kreeg wel een waardig alternatief aangeboden en mocht dit jaar dus tóch nog plaatjes draaien in het (lege) park dat er minstens even magisch uitziet als elke andere kerstperiode. Felix werd tijdens zijn spectaculaire dj-set vergezeld door niemand minder dan Max Goof, de zoon van Goofy, en als we de beelden mogen geloven, vond hij dat minstens even fijn als spelen voor een groot publiek.

Het volledige virtuele festival kan je hieronder bekijken. Lost Frequencies is vanaf 1:04 aan de beurt.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '