https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Lost Frequencies speelde dj-set op dak van Koninklijk Paleis ter ere van...

Lost Frequencies speelde dj-set op dak van Koninklijk Paleis ter ere van onze nationale feestdag

Dat leverde uiteraard spectaculaire beelden op.

lost frequencies
© Le Bazar de Youtube

Lost Frequencies vierde onze nationale feestdag in stijl. Hij speelde een zalige dj-set op het dak van het Koninklijk Paleis in Brussel en dat leverde spectaculaire beelden op.

Het is vandaag, 21 juli, de nationale feestdag van België. De datum waarop de eerste koning der Belgen de eed aflegde en we onze Belgische onafhankelijkheid vieren. De meesten onder ons hebben daardoor een verlofdagje en vieren deze dag door te genieten van het zonnetje in de tuin of op hun terras, een fietstochtje te maken of een BBQ te houden met de bubbel. Felix De Laet, beter bekend als Lost Frequencies, ziet het een tikkeltje groter. Hij vierde het door op het dak van het Koninklijk Paleis in Brussel een vette dj-set te spelen. Dat leverde natuurlijk spectaculaire beelden op.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Totaalspektakel

Fans van de dj konden afgelopen weekend op zijn Instagrampagina al zien dat hij iets van plan was, want hij postte toen een korte video waarin te zien was hoe hij koning Filip ontmoette in het paleis. Nu weten we dus waarom! De koning leende zijn stulpje even uit om het decor te spelen van een unieke dj-set. En het bleef niet enkel bij muziek, want tal van lichteffecten maakten er een totaalspektakel van. Het was letterlijk (op het dak, duh!) én figuurlijk een muzikaal hoogtepunt. ‘Het was grandioos en heel leuk’, aldus Felix op MNM. ‘Het was een dik feestje!’ Hij vertelde ook nog dat de kinderen van de koning blijkbaar fan zijn van zijn muziek.

Voor je van deze dj-set kan genieten, krijg je in het begin van de video eerst nog een virtuele rondleiding door het paleis. Door de coronacrisis moet de traditionele zomeropening van het paleis immers op deze digitale manier doorgaan. Je kan de iconische zalen van het Koninklijk Paleis verder ontdekken via https://virtualtour.monarchie.be.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een andere bekende Belgische dj Henri PFR deed ook iets speciaals ter ere van de nationale feestdag. Hij speelde een unieke set vanop de top van het Atomium. Het resultaat daarvan kan je deze avond om 19 uur bekijken via zijn sociale media: youtube.com/henripfr en facebook.com/henripfr.

We’ve been working for months on a very special show for you guys ! Please connect on Facebook or YouTube on the 21st at…

Geplaatst door Henri PFR op Zondag 19 juli 2020

Lees ook: