Home Lifestyle ZIEN: dit is de trailer van ‘Black Is King’, het nieuwe audiovisuele...

ZIEN: dit is de trailer van ‘Black Is King’, het nieuwe audiovisuele album van Beyoncé

Het nieuwe project van Queen B is vanaf 31 juli beschikbaar op Disney+.

black is king
© YouTube: Walt Disney Studios

Eind vorige maand kondigde Beyoncé aan dat ze op 31 juli een nieuw audiovisueel album uitbrengen. Het album kreeg de titel ‘Black Is King’ en nu werd alvast de bijhorende trailer gelost. En die ziet er veelbelovend uit!

De clip, die gisteren werd uitgebracht, bestaat uit verschillende montages die een ode moeten brengen aan de Afrikaanse cultuur. Terwijl hoor je Beyoncé op de achtergrond het volgende zeggen. ‘Het leven is een verzameling van keuzes: wees een leider of laat je op een dwaalspoor brengen. Volg het licht of verlies het.’ Daarnaast zien we in de trailer nog een aantal andere bekende gezichten opduiken. Denk bijvoorbeeld maar aan Kelly Rowland, Jay-Z, Naomi Campbell en Lupita Nyong’o.

Black Is King’ is gebaseerd op Beyoncés muziek uit de film ‘The Lion King’ en Queen B is niet alleen de schrijver maar ook nog eens de regisseur én de producer van het project. Het audiovisuele album staat vanaf 31 juli op Disney+, het online streamingplatform van Disney. Voor ons is het wel nog wachten tot 15 september, want de streamingservice is pas vanaf dan beschikbaar in ons land.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: