Home Lifestyle Film Disney lost meer informatie over ‘Home Alone’-reboot en verklapt ook enkele nieuwe...

Disney lost meer informatie over ‘Home Alone’-reboot en verklapt ook enkele nieuwe namen

Een getrouwd koppel verklaart de oorlog aan een negenjarig jongetje nadat hij een porseleinen pop stal.

'home alone'-reboot
© disney

We wisten al dat Disney bezig was met een reboot van ‘Home Alone’ en kregen zelfs al enkele namen voorgeschoteld die daarin zullen meespelen. Nu verklapt de filmproducent waarover de prent zal gaan én geeft het nieuwe namen prijs.

De kerstfilms der kerstfilms is zonder enige twijfel ‘Home Alone’. Ieder jaar opnieuw speelt hij traditiegewijs op kerstavond of Kerstmis op televisie, en laten we ons natuurlijk weer verleiden om voor de zoveelste keer – we zijn ondertussen de tel kwijt – naar de knotsgekke avonturen van de kleine Kevin te kijken. Disney maakte vorig jaar bekend dat het, dertig jaar na de originele film, een nieuwe versie gaat maken van deze klassieker.

Het verhaal

Enkele maanden later vertelde de filmproducent welke acteur de eer krijgt om in de voetsporen te treden van Macaulay Culkin, de 11-jarige Archie Yates. Deze benjamin heeft nog maar één grote rol op zijn naam staan in de film ‘Jojo Rabbit’. Disney maakte verder nog twee andere namen bekend die te zien zullen zijn in de reboot, namelijk Ellie Kemper (bekend van ‘The Office US’) en Rob Delaney (bekend van ‘Deadpool’).

Door de coronacrisis lag de filmwereld een beetje op z’n gat, maar daar komt stilletjesaan verandering in. Zo gaf Disney nu eindelijk ook wat meer info over deze langverwachte reboot. We wisten enkel dat de film in een nieuw jasje zou gestoken worden, en nu krijgen we te horen hoe dit ‘jasje’ er zal uitzien. Het verhaal gaat over een getrouwd koppel Pam (Ellie Kemper) en Hunter (Rob Delaney) die de oorlog verklaren aan een jongetje, Max (Archie Yates), omdat hij een porseleinen pop heeft gestolen van hen. Max is een energieke, gevatte negenjarige met een ondeugend kantje. Hij voelt zich oud voor zijn leeftijd en kan daarom gemakkelijk omgaan met volwassenen. Tegelijkertijd houdt hij er ook van om hen het bloed vanonder de nagels te halen. Maar als puntje bij paaltje komt heeft Max toch een goed hart.

Nieuwe namen en opnames

Naast de inhoud van de film loste Disney ook nog enkele nieuwe namen die zullen meespelen. Ally Maki (bekend van ‘Toy Story 4’), Kenan Thompson (bekend van ‘Saturday Night Live’) en Chris Parnell (bekend van ‘Hot Rod’) maken deel uit van de cast. Aisling Bea (‘This Way Up’), Pete Holmes (‘Don’t Think Twice’), Timothy Simons (‘Veep’) en Mikey Day (‘Saturday Night Live’) maken het lijstje af. De regisseur van dienst is Dan Mazer. Er wordt gefluisterd dat Macaulay Culkin ook even zou opduiken, maar dat is nog niet officieel bevestigd. Zelf ziet hij dit alleszins wel zitten. Hij postte vorige zomer namelijk een hilarische foto waarin hij met een blote, dikke buik onderuitgezakt in de zetel zat met daaronder ‘Hey Disney, bel mij!’

De ‘Home Alone’-reboot zal op Disney+ verschijnen. Wanneer de film precies uitkomt, is nog niet geweten. De streamingdienst is alleszins vanaf september ook bij ons beschikbaar. De opnames zouden later dit jaar starten in Montreal en Los Angeles. We gokken dus dat we op Kerstmis 2021 de oude ‘Home Alone’ eindelijk kunnen inruilen voor de nieuwe versie!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.