Home Lifestyle Film CUTE: dit 10-jarig jongetje vervangt Kevin in de ‘Home Alone’-reboot

CUTE: dit 10-jarig jongetje vervangt Kevin in de ‘Home Alone’-reboot

Wij zullen de originele Kevin toch missen...

© Century Fox & Fox Searchlight Pictures

Afgelopen zomer kondigde Disney aan dat ze een nieuwe versie van de klassieke ‘Home Alone’-film zal maken. Daarom moesten de filmmakers op zoek naar een jonge acteur die in de voetsporen van Macaulay Culkin wil treden. Geen gemakkelijke opdracht, want je moet al heel hard je best doen om nog maar in de buurt te komen van het acteertalent van de originele Kevin. Mission accomplished, want Disney heeft dé perfecte acteur gevonden.

Héél stiekem hoopten we dat Disney voor de hoofdrol op zoek zou gaan naar een meisje, maar die vlieger ging helaas niet op. Het is de 10-jarige Archie Yates die de hoofdrol in de wacht sleept. De jonge acteur is nog groen achter de oren en enkel bekend van de film ‘Jojo Rabbit’ die eerder dit jaar in première ging. Ook Ellie Kemper (bekend van ‘The Office US’) en Rob Delaney (bekend van ‘Deadpool’) zullen in de film te zien zijn.

‘Night at the Museum’

Disney is van plan om de film in een nieuw jasje te steken en focust zich niet op de originele personages uit de film. Het is bijna 30 jaar geleden dat de eerste ‘Home Alone’-film op het grote scherm te zien was, maar de kaskraker blijft tot op de dag van vandaag een groot succes. Of de nieuwe Disneyfilm aan de originele versie kan tippen, is nog even afwachten.

Het is trouwens niet de enige succesvolle film die ze een tweede kans geven bij Disney. Ook van ‘Night at the Museum’, ‘Diary of a Wimpy Kid’ en ‘Cheaper by the Dozen’ zullen binnenkort reboots gemaakt worden. Alle reboots, inclusief die van ‘Home Alone’, zullen op Disney+ verschijnen. Het streamingplatform is momenteel nog niet in ons land beschikbaar, maar iets zegt ons dat we daar niet al te lang meer op zullen moeten wachten.

Wanneer de reboot van ‘Home Alone’ verwacht wordt, is nog niet helemaal duidelijk. Hij zal alleszins nog niet af zijn tegen 25 december. Genoeg redenen om die originele versies nog eens van onder het stof te halen, dus!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.