Home Lifestyle Film ZIEN: de eerste trailer van ‘Ghostbusters: Afterlife’ straalt ‘Stranger Things’-vibes uit

ZIEN: de eerste trailer van ‘Ghostbusters: Afterlife’ straalt ‘Stranger Things’-vibes uit

De film is een vervolg op ‘Ghostbusters 2’ uit 1989.

© Sony Pictures

Joepie! Onze dinsdag kan al niet meer stuk, want de eerste trailer van de nieuwe ‘Ghostbusters’-film werd vannacht op YouTube gezet. Een dapper team gaat ook volgend jaar weer de strijd aan tegen paranormale activiteiten. De film is een vervolg op de tweede ‘Ghostbusters’-film die in 1989 in première ging. Wat ons zo hyped maakt? De personages spelen de kleinkinderen van de originele cast.

De film wordt in een volledig nieuw jasje gestoken en is dus geen vervolg op ‘Ghostbusters 3’ die in 2016 op het grote scherm te zien was. De hoofdrollen worden vertolkt door Paul Rudd (bekend van de Marvel Cinematic Universe), McKenna Grace (bekend van ‘The Conjuring’-films) en Finn Wolfhard (bekend van ‘IT’ en ‘Stranger Things’).

Noem het karma

Gelukkig speelt ook de originele cast nog een belangrijke rol en zullen ook Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver en Ernie Hudson hun opwachting maken. Wat ons opvalt? De gebruikelijke New York City-setting van de franchise wordt ingeruild voor een middle of nowhere-stadje waar een alleenstaande moeder (Coon) met haar twee kinderen Trevor (Finn Wolfhard) en Phoebe (Mckenna Grace) naar een vervallen herenhuis verhuist. Het kleine raadselachtige stadje doet ons meteen denken aan het Hawkins van ’Stranger Things’. En dat is voor een groot deel te danken aan Mr. Grooberson, een leraar à la Mr. Clarke die zich graag bezighoudt met mysteries die de stad op haar grondvesten doet daveren.

Ondanks dat de overeenkomsten met Stranger Things duidelijk aanwezig zijn, toont de trailer toch al aan dat de nieuwe film een afstammeling van de originele franchise is. ‘Noem het lot, noem het geluk, noem het karma… Ik geloof dat alles met een reden gebeurt’, wordt er in de trailer gezegd. Jawel hoor: het is duidelijk een Ghostbusters-film.

‘Ghostbusters: Afterlife’ wordt in de zomer van 2020 in onze cinema’s verwacht.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.